Bu metaverse yine direnci test etti! Hedefleri ve takip edilecek seviyeler
Bu metaverse yine direnci test etti! Hedefleri ve takip edilecek seviyeler

Bu metaverse yine direnci test etti! Hedefleri ve takip edilecek seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Metaverse coin desteğin üzerinde 2,25 dolardan işlem görüyor. Enjin Coin (ENJ), önemli bir destek alanının hemen üzerinde yükseliş işaretleri gösteriyor. Bu, fiyatın kırılımına yol açabilir. ENJ, 25 Kasım tarihinde tüm zamanların en yüksek fiyatı olan 4,84 dolara ulaşmasının ardından düşeşe geçti. En yüksek fiyatından yaklaşık yüzde 48 oranında düşüş gösterdi.

ENJ Movement

Son olarak altcoin 4 Aralık tarihinde 2,25 dolarlık yatay destek alanında sıçradı. Bu, satın alma baskısının bir işareti olarak kabul edilen uzun bir düşük fitil yarattı. Sıçrayış, daha önce işlem gören ENJ ile birlikte hem 2,25 dolar alanını hem de yükselen paraleli doğrular nitelikte. Bu nedenle, çok önemli bir destek alanıdır. Altındaki bir kırılma, eğilimin düşüş eğiliminde olduğunu ortaya koyar.

Metaverse coinin gelecek hareketi ne olacak

Kripto para yatırımcısı @TradingTank, tokenin 3,2 dolara yükselmesinin muhtemel olduğunu belirten bir ENJ grafiğini tweetledi. Günlük zaman dilimindeki teknik göstergeler yükseliş işaretleri gösteriyor. Bu, özellikle hem RSI hem de MACD’de gelişen önemli yükseliş sapması (yeşil hat) ile görülebilir. Bu, genellikle yükseliş eğiliminin tersine çevrilmesinden önce gelen önemli bir işaret.

Bununla birlikte, trendin tersine döndüğünü teyit etmek için 50’nin üzerinde bir RSI hareketi ve pozitif bölgede MACD hareketi oldukça önemli. Bir kırılma meydana gelirse, en yakın direnç alanı 3,35 dolar olacak. Bu, yatay bir direnç alanı ve 0,5 Fib geri çekilme direnç seviyesi.

ENJ Daily movement

ENJ / BTC grafiği

ENJ/BTC

ENJ/BTC grafiği kesin olarak yükseliş gösteriyor. Token, daha önce tüm zamanların en yüksek direnci olarak hareket eden 5200 satoshi alanının üzerine çıktı. Şu anda bu alanı destek (yeşil simge) olarak doğrulama sürecine girmiş bulunuyor. Bunun için tüm zamanların en yüksek seviyesine ve fiyat keşfine doğru yukarı doğru bir harekete olanak tanıyacak.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin