Bu metaverse coin yükselişe geçti! Kritik seviye aşılırsa yeni ATH gelebilir
Bu metaverse coin yükselişe geçti! Kritik seviye aşılırsa yeni ATH gelebilir

Bu metaverse coin yükselişe geçti! Kritik seviye aşılırsa yeni ATH gelebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Metaverse projeleri son aylarda büyük ilgi görüyor. Sandbox’ta ilgi gören tokenlerden biri. Sandbox fiyatı, Çarşamba günü ticaret seansı sırasında net ve güçlü bir yükseliş yaşadı. SAND tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaşmadan önce yaklaşan dirence yaklaştığı için satış korkuları büyük ölçüde azaldı.

Sandbox için yükseliş devam edecek mi?

SAND fiyatı, 4,62 dolardan destek sağladıktan sonra, yakın vadeli düşüş momentumunun açık bir şekilde reddedildiğini gösterdi. Yükselen sıçramaya ek olarak, Tenkan-Sen’in üzerindeki mevcut hareket ve Lineer Regresyon Bandının orta çizgisi (mavi diyagonal kanal çizgileri) var. Doğrusal Regresyon Bandı aynı zamanda mevcut boğa bayrağıdır.

Metaverse coin fiyatı için 5,60 dolar ile 5,80 dolar arasında güçlü bir direnç var. Ichimoku Bulutunun tepesi ve Kijun-Sen 5,60 dolar seviyesini paylaşırken, Linear Regresyon Bandının üst çizgisi 5,80 dolarda. Sonuç olarak, SAND muhtemelen bu direnç seviyelerinden birine veya her ikisine karşı bir miktar satış baskısı ile karşı karşıya kalacak, Bulut’a geri dönecek ve ardından Tenkan-Sen’i destek olarak test edecek.

Bununla birlikte, 5,80 doların üzerinde bir günlük kapanışla net bir kırılma, İdeal Boğa Ichimoku Breakout girişi için gereken tüm koşulları yerine getirecek. İlgi odağı metaverse projesinin fiyatı 5,80 doların üzerinde bir kapanışa ulaşırsa, %100 Fibonacci genişlemesinin 10,66 dolar ve %161,8 Fibonacci genişlemesinin 14,65 dolardan yeni tüm zamanların en yüksek seviyelerini test etmek için açık bir yolu olmalı.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin