Menkul kıymet token sektörü büyümesine rağmen, tZERO değer kaybetmeye devam ediyor
Menkul kıymet token sektörü büyümesine rağmen, tZERO değer kaybetmeye devam ediyor

Menkul kıymet token sektörü büyümesine rağmen, tZERO değer kaybetmeye devam ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

TZERO’nun net gelirleri yıldan yıla neredeyse iki katına çıkmış olsa da, Overstock’un yeni başlayan menkul kıymet borsası hâlâ kârlı olmaktan uzak.

Para kaybı devam ediyor

Menkul kıymet tokenı sektöründeki patlayıcı üçüncü çeyrek büyümesine rağmen, Overstock’un 2020 3. çeyrek kazanç raporu, tZERO alternatif ticaret sisteminin (ATS) para kaybetmeye devam ettiğini ortaya koyuyor.

ATS, menkul kıymet tokenlarında uzmanlaşmıştır ve sürekli olarak sektörün aylık ticaret hacminin %95’inden fazlasını barındırmaktadır.

TZERO’nun net geliri yıldan yıla % 97 artarak 11,1 milyon ABD Dolarına yükselmesine rağmen, Overstock’un son kazanç raporu, tZERO’nun üçüncü çeyrekte vergilerden önce 12,4 milyon $ kaybettiğini gösteriyor.

30 Eylül’de sona eren dokuz aylık performansına bakıldığında, tZERO 34,1 milyon dolarlık net gelire rağmen 35,5 milyon dolar zarar bildirdi. 2019’un aynı döneminde tZERO, 15,7 milyon dolar gelir elde ederken 38,7 milyon dolar kaybetti.

Gelir elde edilen bölüm

Overstock, 2013 yılında başarılı bir çevrimiçi perakende şirketi, Bitcoin’i destekleyen ilk büyük ana akım işletmelerden biri oldu. 2018’de perakende satıştan blockchain ve kripto para birimi teknolojisine odaklanmaya geçeceğini duyurmasına rağmen, perakende, Overstock’un işinin şu anda karlı olan tek bölümü ve geçen çeyrekte 43 milyon dolar gelir elde ediyor.

Overstock, 2018’in ortasında tZERO için 134 milyon dolarlık ilk token teklifi (ICO) gerçekleştirdi.

Tokenizasyon protokolü Ravencoin’in (RVN) geliştirilmesine sürekli destek sağlayan Overstock girişim kolu Medici Ventures Inc, üçüncü çeyrekte toplamda yaklaşık 6,6 milyon dolarlık bir zarar bildirdi.

28 Ekim’de Medici Ventures, Karayip odaklı blockchain teknolojisi sağlayıcısı Bitt’te 8 milyon dolarlık hisse satın aldığını duyurdu. Medici daha önce 2016’da 4 milyon dolarlık Bitt hisse senedi satın almış, ardından 2018’de de 3 milyon dolarlık hisse satın almıştı.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin