Loopring fiyat tahmini: LRC, 1 doları kırabilecek mi?
Loopring fiyat tahmini: LRC, 1 doları kırabilecek mi?

Loopring fiyat tahmini: LRC, 1 doları kırabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Loopring fiyat tahmini yazımızda, LRC cephesinde olan biteni birlikte inceleyeceğiz.

Loopring, Ekim 2021’in başından bu yana 0,36 dolardan 0,62 dolara yükseldi ve güncel fiyatı ise en yüksek seviyede yani 0,62 dolarda yer alıyor. Loopring, zincir dışı binlerce isteği işleyebilir ve sektördeki en güvenli ölçeklendirme mekanizmasına sahiptir. LRC, Ethereum’da düşük maliyetli ticaret ve ödemeye izin veren, açık kaynaklı bir gözetimsiz takas ve ödeme protokolüdür.

Bu projenin vizyonu, kullanıcı varlıklarının güvenliği ve egemenliği ile finansın geleceği için ürünler inşa etmek olarak açıklanıyor.

Loopring ekibi büyümeye devam ediyor ve şu anda yirmi üçü mühendis olan 30 tam zamanlı üyesi var. Loopring’in kurucusu Daniel Wang şunları söyledi:

Her zaman çalışmaya ve yenilik yapmaya devam edeceğiz. Tüm ekip mümkün olan en iyi ürünleri oluşturmaya kendini adamış ve çabaları çok yakında zirveye ulaşacaktır. Önümüzdeki aylar, Loopring’i bir sonraki büyüme aşamasına fırlatacağına inandığımız birçok heyecan verici yükseltme getirecek.

LRC, likidite sağlayıcıları ve DAO yöneticilerinin protokole uygun davranışlarını teşvik eden Loopring protokol tokenidir. LRC’nin fiyat yönünden beklentiler ise Mayıs 2021’de görülen 0,91 seviyesine tekrar yükselmesi yönünde.

Loopring fiyat tahmini

Teknik olarak bakıldığında, Loopring (LRC) bir alım bölgesinde işlem görüyor Yine de, bu kripto para birimini Kasım 2021’de satın almaya karar verirseniz, risk yüksek kaldığı için bir “stop-loss” emri kullanmalısınız.

LRC şu anda son zirvelerinin altında işlem görüyor, ancak fiyat 0,60$ direncinin üzerine çıkarsa, bir sonraki fiyat hedefi 0,70 dolar civarında veya daha yüksek olabilir. Fakat fiyatı 0,40 dolarlık desteğin altına düşerse, bu güçlü bir “sat” sinyali olacağını hatırlatalım.

 

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin