Litecoin geniş analizi: Kazançlı stratejiyi veriyoruz! Fiyat düşecek mi, çıkacak mı?
Litecoin geniş analizi: Kazançlı stratejiyi veriyoruz! Fiyat düşecek mi, çıkacak mı?

Litecoin geniş analizi: Kazançlı stratejiyi veriyoruz! Fiyat düşecek mi, çıkacak mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin 44.4 bin dolar direnç seviyesinin hemen altında işlem görüyor. Ancak önümüzdeki birkaç gün içinde 46 bin dolara doğru hareket edecek kadar sağlıklı bir görüntü söz konusu. Bitcoin’in 46 bin dolar – 47 bin dolar arasındaki bölgedeki tepkisi, piyasa için bir sonraki hamlenin tonunu belirleyebilir. Peki Litecoin’de son durum ne? Gelin birlikte bakalım.

Litecoin fiyat analizi

Litecoin found support at $120 but a move upward would be for selling

Litecoin, 210 doları Kasım ortasında dirence çevirdiğinden beri düşüş trendinde. O zamandan beri fiyat, grafiklerde bir dizi daha düşük zirveler yaptı. Aralık ayında, fiyat 143 ile 163 dolar arasında kaldı ancak Ocak ayı başlarında LTC’nin 143 dolarlık desteği kaybettiğini ve 140 dolarlık alanı bir arz alanına çevirdiğini gördü.

Geçtiğimiz birkaç gün içinde, bu aynı alan bir kez daha test edildi ve ayılar 143 dolarlık direnç seviyesinden bir kez daha reddedilmeye zorlayarak zirveye çıktı.

Nasıl kazanabiliriz?

Fiyat, geçtiğimiz ay 100 $’dan 140 $’a sıçradığı ve 120 $’a geri çekildiği için iyi kazançlar sunması rağmen, uzun vadeli piyasa yapısı düşüş eğilimini sürdürmeye devam etti.

Bu nedenle, Bitcoin’in de yükselmesi halinde, 143 $ dirençten desteğe çevrilebilirse, 163 $ seviyesini hedefleyen bir satın alma fırsatı sunabilir. LTC’nin, BTC’nin 52 bin dolarlık büyümesinin çok gerisinde kalması durumunda (eğer gerçekleşirse), 150 dolarlık alan LTC için short pozisyonlar girmek için kullanılabilir.

Biraz ihtiyatlı olmak gerekiyor. Kısa vadeli kazanımlar mümkün olsa da, genel olarak uzun vadeli hissiyat düşüş eğiliminde.

Teknik göstergeler LTC için ne anlatıyor?

Litecoin found support at $120 but a move upward would be for selling

RSI kısa bir süre 65 seviyesinin üzerine tırmandı. Geçmişte, 12 saatlik RSI’da 65’in üzerine bir hareket, LTC için birkaç gün içinde güçlü kazanımlara yol açtı. Bununla birlikte, RSI nötr 50’den sıçradı, bu da 140 dolara doğru bir hareketin bir kez daha gerçekleşebileceği anlamına geliyor.

Kümülatif Hacim Deltası istikrarlı bir düşüş gösteriyor ve kritik direnç alanlarındaki satış baskısını yenecek kadar güçlü bir satın alma hacminin olmadığını ima ediyor. Aroon göstergesi de Kasım ayının ortasından bu yana çoğunlukla fiyatta ara sıra sıçramalarla birlikte düşüş eğilimi gösterdi.

Çözüm

Piyasa yapısı LTC için düşüş eğilimini korudu ve 143 ve 163 dolar önümüzdeki haftalarda satış fırsatları sunabilir. Yükselen bir Bitcoin (46 bin doların üzerinde kırılma) Litecoin’i çok olumlu etkilemeyebilirken, aşağı yönlü bir Bitcoin (42 bin doların altında kırılma) LTC’nin 100 doların altına düşmesini sağlayabilir.

Bu arada bu iki altcoin’den sert metaverse hamlesi geldi. Ayrıntılar bu haberimizde!

bitcoinist


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin