Kurumsal yatırımcılar bu 3 altcoin'e hücum etmeye başladı: Alım fırsatı olabilir!
Kurumsal yatırımcılar bu 3 altcoin'e hücum etmeye başladı: Alım fırsatı olabilir!

Kurumsal yatırımcılar bu 3 altcoin’e hücum etmeye başladı: Alım fırsatı olabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dijital varlık yöneticisi CoinShares, kurumsal yatırımcıların yeni oluşturulan katman-1 kripto yatırım ürünlerine akın ettiğini söylüyor.

Kurumsal yatırımcılar ne çok hangi kripto paralara yükleniyor?

Bitcoin (BTC) 20 milyon doların üzerinde giriş yaparken ve Ethereum (ETH) dokuz haftalık çıkış trendini kırarken, kurumlar da Terra (LUNA), Tezos (XTZ) ve Cosmos (ATOM) için yeni oluşturulan altcoin yatırım ürünlerine akın etti.

“Yakın zamanda oluşturulan altcoin yatırım ürünleri Terra, Tezos ve Cosmos, sırasıyla 2,2 milyon ABD Doları, 0,9 milyon ABD Doları ve 0,6 milyon ABD Doları tutarında giriş gördü.”

Bitcoin aslan payını aldı

CoinShares’e göre, piyasa değerine göre en büyük kripto para olan Bitcoin, geçen hafta en büyük giriş payını sürdürerek 25 milyon dolara ulaştı ve dört haftalık bir giriş akışını kapattı.

Dokuz haftalık çıkışlardan sonra, önde gelen akıllı sözleşme platformu ve piyasa değerine göre ikinci en büyük kripto para Ethereum geçen hafta en büyük ikinci kurumsal girişe sahipti.

“Ethereum nihayet geçen hafta 21 milyon ABD Doları tutarındaki girişlerle 9 haftalık çıkış büyüsünü kırdı.”

Çok varlıklı dijital yatırım ürünleri olarak da bilinen birden fazla dijital varlık içeren yatırım ürünleri, geçen hafta yaklaşık 20 milyon dolarlık giriş aldı.

“Çok varlıklı (token) yatırım ürünleri, geçen hafta toplam 19 milyon ABD Doları tutarındaki girişlerle popülerliğini koruyor…”

Solana, XRP…

Son olarak, Solana (SOL) ve XRP de kurumsal yatırımcılardan multi-milyon dolarlık girişler aldı.

“Solana ve XRP sırasıyla 3,1 milyon ABD Doları ve 2 milyon ABD Doları tutarında giriş gördü.”

CoinShares’e göre, şu anda coğrafyaya bağlı olarak girişlerde küçük bir fark var.

“Amerika’da 5,5 milyon ABD doları çıkış ve ABD’ye 80,7 milyon ABD doları girişle bazı bölgesel farklılıklar var. Avrupa yatırım ürünleri.”

Bu arada bu iki altcoin’den sert metaverse hamlesi geldi. Ayrıntılar bu haberimizde!

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin