ABD’nin isteklerine Binance tarafından jet gibi bir yanıt!

Kullanıcılar dikkat: Binance Futures, LUNA ile ilgili yeni bir karar aldı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son günlerde LUNA’nın yaptığı hareketler piyasada şok etkisi yarattı. Yatırımcılar ne olduğunu anlamazken majör altcoin, birden 1 doların altına düştü. Piyasanın en değerli ilk 10 varlığından biri olan Terra, yıldız gibi kayıp gidiyor.

Terra sadece LUNA’yı değil sabit varlığı UST’yi de kaybetti. Normal şartlarda dolara endeksli ilerleyen UST, 1 doların altına ciddi bir düşüş yaşadı. Binance Futures ise yaşanılan son durumlardan sonra yeni bir karar aldı. Vadeli işlemler için sürekli sözleşmeleri kaldıracağını açıkladı. Ancak yatırımcılara göre bu durum geç alınmış bir karar gibi gözüküyor.

Terra’nın son iki gündür yaşadıkları baz alındığında, Binance üç gün sonra harekete geçmiş oldu. Binance Futures için duyuru yaparak kullanıcıları uyardı.

Binance Futures, gece bilgilendirdi

Lider kripto para borsası Binance, gece geç saatlerde yeni bir karara imza attı. Binance, kendi resmi internet sitesi üzerinden duyuru yayınlamak kullanıcıları bilgilendirdi. Binance Futures için borsa şu açıklamalarda bulundu:

“Binance Vadeli İşlemleri, Token Marjlı LUNA Sürekli Sözleşmelerinde otomatik ödemeler yapacak ve sözleşmeleri 2022-05-12 tarihinde 11.00 itibarıyla listeden çıkaracaktır.

Lütfen dikkat: Kullanıcılara, otomatik ödemeyi önlemek için listeden çıkarma zamanından önce açık pozisyonları kapatmaları tavsiye edilir.

Binance Vadeli İşlemleri, 2022-05-12 tarihinde USDT -Marjinli LUNA Sürekli Sözleşmelerinin kaldıraç ve marj katmanlarını aşağıdaki tabloda yansıtılan yeni kaldıraç ve marj katmanlarıyla güncelleyecektir. Değişiklik en erken saat 11.00 ve en geç 11.30’da geçerli olacaktır . Maksimum kaldıraç ve ilk marj oranı her kademede ayarlandı. Güncellemeden önce açılmış mevcut pozisyonlar etkilenmeyecektir.

USDT-Marjinli LUNA Sürekli Sözleşmelerinin maksimum kaldıracı 8x’e düşürüldü.”

binance


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin