İngiliz futbol kulübü Chelsea'ye 20 milyon sterlinlik kripto sponsoru geliyor
İngiliz futbol kulübü Chelsea'ye 20 milyon sterlinlik kripto sponsoru geliyor

İngiliz futbol kulübü Chelsea’ye 20 milyon sterlinlik kripto sponsoru geliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – İngiltere Premier Lig’in köklü kulüplerinden Chelsea, yılda 20 milyon sterlin değerinde yeni bir kol sponsoru duyurmaya hazırlanıyor. Kulüp ayrıca kulübün ana forma sponsoru olarak Three’yi değiştirmeyi düşünüyor.

Kripto para grubu WhaleFin, Roman Abramoviç’in İngiltere Hükümeti tarafından yaptırım listesine alınmasının ardından sponsorluk anlaşmasını askıya alan Hyundai’nin yerine gelecek sezon Chelsea’nin kollarında yerini alacak.

Hyundai ile Chelsea arasındaki anlaşma, 4 yıllık 50 milyon sterlin değerindeydi. Yeni anlaşmanın yıllık 20 milyon sterlin olacağı belirtildi.

Kulübün ana forma sponsoru olan Three’nin geleceği de şüpheli.

Abramoviç’in yaptırımlara maruz kalmasının ardından, ilk olarak logolarının futbolcuların formalarından ve stadyumdan çıkarılmasını talep eden Chelsea sponsorlarından ilk üçü, kulüple olan anlaşmalarını askıya aldı.

Bunun imkansız olduğu ortaya çıktı, ancak Three ile anlaşmanın bitmesine sadece bir yıl kala Chelsea’nin potansiyel alternatif sponsorlar arama sürecini başlattığı ortaya çıktı.

Chelsea’nin isteyeceği sponsorluğun boyutu ve en iyi anlaşmalar için Premier Lig rakipleriyle mücadele etmeleri gerektiği gerçeği göz önüne alındığında, böyle bir hareket olağan dışı değildi.

Three’nin önümüzdeki sezonki durumu ve yeni bir sponsor için derhal yerlerini alacak bir anlaşmanın bulunup bulunmayacağı henüz belli değil.

Chelsea’nin yeni forma kol sponsoru WhaleFin, 10 milyar doların üstündeki değerlemeyle yeni fon toplamak için görüşmelerde bulunduğu bildirilen Singapur merkezli Amber Group’a ait.

telegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin