featured

Kripto para piyasası toparlanıyor: Arkasında dev şirket mi var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Big Four muhasebe devi KPMG Canada, kurumsal bilançosuna piyasa değerine göre en büyük iki dijital varlık olan Bitcoin ve Ethereum’u ekleyerek kripto para birimleriyle uğraşmaya karar verdi. Firma artık kriptonun “olgunlaşan bir varlık sınıfı” olduğuna inanıyor.

Kurum bilançosuna kripto ekledi

Muhasebe devinin Kanadalı kolu kısa süre önce yaptığı açıklamada, şirketin MicroStrategy, Square ve Tesla dahil olmak üzere hazinelerine kripto ekleyen kurumsal yatırımcıların artan trendine katılarak doğrudan Bitcoin ve Ethereum’a yatırım yaptığını açıkladı.

Şirket kripto para birimlerine yaptığı son yatırımın, “kripto varlıkların ve Blockchain teknolojisinin kurumsal olarak benimsenmesinin büyümeye devam edeceğine ve varlık karışımının düzenli bir parçası olacağına” olan inançlarını yansıttığını belirtti.

KPMG, önde gelen iki dijital varlığa ne kadar yatırım yaptıklarını netleştirmese de muhasebe devi, net sıfır karbon işlemini sürdürmek için karbon denkleştirmeleri satın aldıklarını ekledi.

KMPG’deki danışmanlık hizmetlerinin Kanadalı yönetici ortağı Benjie Thomas, “kripto varlıkların olgunlaşan bir varlık sınıfı olduğunu” ve hedge fonları gibi yatırımcıların

Dijital varlıklara giderek daha fazla maruz kalıyor ve “bankalar, finansal danışmanlar ve aracı kurumlar gibi geleneksel finansal hizmetler, kripto varlıkları içeren ürün ve hizmetler sunmayı araştırıyor.”

KPMG, gözetim sağlamak ve yeni hazine tahsisini onaylamak için Finans, Risk Yönetimi, Danışmanlık, Denetim ve Vergi sektörlerinden paydaşlarla bir yönetim komitesi kurdu.

Bitcoin fiyatı toparlanma rallisine giriyor

Bitcoin fiyatı, 4 saatlik grafikte yükselen üçgen modelinin üst sınırının üzerine çıkarak, radarda %16’lık bir yükselişle 45.154 dolara yükseldi. BTC, %61,8 Fibonacci düzeltme seviyesine denk gelen iyimser hedefe neredeyse ulaştı.

Yükseliş sürerse Bitcoin, %78.6 Fibonacci düzeltme seviyesini 48.199 $ olarak etiketlemeden önce 5 Ocak’ın yükseği 46.822 $’ı hedefleyecek.

BTC

Bununla birlikte, satış baskısı artarsa, Bitcoin fiyatı 43.016 dolardan %50 geri çekilme seviyesine, ardından 42.177 dolardaki 21 dört saatlik Basit Hareketli Ortalamaya (SMA) doğru düşecek.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan  takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin