Kripto market değerlemesi: Stres artık bitti mi?

Kripto para haberleri: Bu hafta piyasada neler yaşandı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bu hafta içinde kripto para haberleri yine dolu doluydu. Haftaya hızlı bir başlangıç oldu. Salı günü enflasyon verileri, Perşembe ise Ethereum’un Merge işlemi en dikkat çeken gelişmeler oldu.

Haftanın son iş gününüde geride bırakırken piyasayı hafta sonuna yolluyoruz. Ancak son güne kadar hep açıklama ve haberler geldi. 

Kısa kısa kripto para haberleri şöyle: Bitcoin hash oranı tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı, Huobi gizliliğin abartıldığını düşünüyor ve Craig Wright başka bir yasal savaşa başlıyor. İşte detaylar…

Merge

15 Eylül Perşembe günü artık merak yerini kutlamaya bıraktı. Ethereum Merge, dün sabah saatlerinde sorunsuz şekilde gerçekleşti. Geçişin duyurusundan 7 yıl geçmesine karşın artık birleştirme yapıldı. İlk blok 15.537.393 numaralı şeklinde kayıtlara geçti.

Hash Oranı Yüksek

Pazartesi günü, Bitcoin hash oranının tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 281,79 milyona ulaştı. Bitcoin yarılanmasının öngörülen tarihini öne çıkardığını bildirdi.

Gizliliğe artık geçit yok

Pazartesi kripto için yoğun bir gündü. Kripto para borsası Huobi Global, gizlilik odaklı varlıkları delist edeceğini açıkladı. Bunlar arasında: Monero, Zcash, Dash, Decred Firo, Verge ve Horizon…

Kripto para haberleri ve daha fazlası…

Bazı yasal anlaşmazlıklar oldu. Salı günü, Craig Wright uzun bir dizi yasal davadaki son davasına, bu sefer Magnus Granath, yani Hodlonaut’a karşı başladı. Diğer yandan Do Kwon için tutuklama kararı çıktı. Güney Kore savcıları daha da ileri giderek kımızı bülten ve pasaport iptali istedi. Dolaylı yolda etkili olan ABD enflasyon verisi Salı günü 8,3 olarak açıklandı.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin