Kripto para borsası FTX, Avustralya'ya açılacağını duyurdu!
Kripto para borsası FTX, Avustralya'ya açılacağını duyurdu!

Kripto para borsası FTX, Avustralya’ya açılacağını duyurdu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Küresel kripto borsası FTX Trading, küresel genişleme stratejisini sürdürerek FTX Australia’nın kurulmasıyla Avustralya’ya genişlemeyi planladıklarını duyurdu. Kripto borsası, Avustralyalı yatırımcılara OTC tabanlı hizmetler, türevler ve değişim paketi dahil olmak üzere önde gelen kripto ürün ve hizmetlerini sunmaya hazırlanıyor. FTX Australia’nın merkez ofisi Sidney’de olacak ve yerel müşterilere kayıtlı ve lisanslı bir platformda işlem yapma güvenini sağlayacak.

FTX Avustralya pazarına genişliyor

Küresel genişleme stratejisini sürdüren kripto borsası, Avustralya pazarına açılmak için Avustralya Menkul Kıymetler ve Yatırımlar Komisyonu’ndan (ASIC) Avustralya Finansal Hizmetler Lisansı (AFSL) alacak.

Avustralya genişlemesi hakkında yorum yapan FTX CEO’su ve Kurucusu Sam Bankman-Fried, şu ifadeleri kullandı:

“FTX’in yenilikçi ürün ve hizmetlerini Avustralya pazarına getirdiğimiz için mutluyuz. FTX Australia’nın kurulması, tüm yerel müşterilerimize kayıtlı ve lisanslı bir platformda işlem yapma güvenini sağlamayı hedefliyor.”

Sam Bankman-Fried, FTX Australia aracılığıyla yerel düzenleyicilerle önemli miktarda kaynak tahsisi ve katılım sağladığını söyledi. Ayrıca, yerel düzeyde olduğu kadar küresel düzeyde de politika tartışmalarına katılmayı amaçlıyor:

“Yeni dijital varlık lisanslama rejimi oluşturmak için yapılan önemli çalışmalar bizi cesaretlendiriyor.”

Avustralyalılar arasında yeni teknolojileri benimsemesi göz önünde alındığında Avustralya FTX için önemli bir pazar olarak görülüyor. Şirket, FTX Australia’nın kuruluşunu yerel pazara bağlılıkları olarak görüyor ve yenilikçi kripto ticareti ürünleri ve hizmetleri sağlıyor.

Özel olarak sunulacak ürün ve hizmetler şu şekilde yer alıyor; vadeli işlem sözleşmeleri, opsiyon sözleşmeleri, kripto veya dijital varlıklara dayalı fark sözleşmesi (CFD’ler), kaldıraçlı tokenler ve diğer OTC ürünleri. Ayrıca kripto borsası, Avustralya bölümü için geliştiriciler, operasyon personeli ve bir pazarlama ekibi de dahil olmak üzere işgücünü genişletmek istiyor.

FTX küresel genişleme stratejisi

FTX, son zamanlarda Avrupa ve Birleşik Arap Emirlikleri’ne girişiyle kripto tabanlı ürün ve hizmetlerini küresel olarak genişletmede önemli bir adım attı. 7 Mart tarihinde kripto borsaları, merkezi İsviçre’de olan FTX Europe birimini ve Kıbrıs’ta ek bir ofisi kurarak küresel genişleme stratejisini hayata geçirdi.

Son zamanlarda, kripto borsası Birleşik Arap Emirlikleri, Dubai’deki Sanal Varlık Düzenleme Kurumu’ndan sanal varlık lisansı da aldı. Borsanın bir diğer planı ise Dubai’de bir bölgesel merkez kurmak.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin