featured

Kripto para borsaları, Mart ayında trafiği artırdı: Yatırımcılar düzelen piyasaya giriş yaptı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Mart ayı itibarıyla kripto piyasası daha fazla toparlandı. Özellikle Mart ayının son günlerine doğru piyasalarda iyimser tablo görüldü. Ocak ve Şubat ayları sancılı geçerken, Mart ve Nisan daha iyi bir düzlemde kaldı. Bu süre zarfında ise kripto para borsalarına giriş arttı.

Yabancı kaynaklı bir haber raporu Mart ayında kripto para borsalarına giren trafiği paylaştı. Yürütülen araştırmaya göre, kripto para borsaları Mart ayında 360 milyon kullanıcıya ulaştı. Borsalar, 1 aylık süre zarfında yatırımcılar tarafından yeniden popülerlik kazandı.

Paylaşılan rakam, Şubat ayında 339,4 milyon seviyesinde kalmıştı.

Kripto para borçlarının yüzü Mart ayında güldü

Kullanıcılar, piyasanın toparlanmasıyla borsaları ziyaret etme konusunda daha istekli oluyor. Ancak kötü piyasa içinde bireyler borsaları ziyaret etmekten kaçınıyor. Bunun en büyük sebebi ise yanlış işlem yapmak olduğu düşünülüyor. 

Mart ayında yapılan ziyaretin ardından aya göre %6,1’lik bir artış gerçekleşmiş oldu. Rakamlar ayrıca hem spot hem de türev alım satım piyasalarını hesaba kattı.

Diğer veriler, 24 saatlik işlem hacminde yaklaşık 10 milyar dolarlık bir borsa olan ByBit’in arka arkaya dördüncü ay için 3. sırada olduğunu gösterdi. Kısa sürede adından söz ettirebilen Bybit, en büyük iki kripto borsasını takip ediyor. Binance ve Coinbase hala sırasıyla birinci ve ikinci sırada yer alıyor.

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin