Kripto dünyasının önde gelen ismi ve Tron’un kurucusu Justin Sun, uzay yolcusu!

Kripto dünyasının önde gelen ismi ve Tron’un kurucusu Justin Sun, uzay yolcusu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Tron’un kurucusu Justin Sun, 2022 yılında uzaya gitmeyi hedefliyor. Jeff Bezos’un sahibi olduğu Blue Origin’in fırlatılışında Sun, kendine yer ayırdı. Uzaya gidecek ekip üyelerinden biri olarak tarihe tanıklık edecek. 

Tron blok zincirini ve yerel kripto para birimini kuran ancak bu ay CEO pozisyonundan istifa ettiğini açıklayan Sun, Twitter aracılığıyla uzayın sınırına yaptığı süpersonik uçuşunda kendisine eşlik edecek beş kişiyi aday göstereceğini ve ödeme yapacağını açıkladı.

Kripto sektörünün önde gelen para birimini piyasaya süren Sun, günümüze kadar pek çok başarıya imza atmıştır. Ethereum ağına alternatif olarak çıkan TRC-20 ağını geliştiren ekip bu konuda oldukça başarılı. Kullanıcılar birçok para gönderme işleminde TRC-20 ağını kullanıyor. Daha düşük ücretlerin ödenmesinden dolayı fazlasıyla tercih ediliyor.

Justin Sun’un başarısıyla sektör gönderim konusunda fazlasıyla rahatladı. Ancak Tron’un kurucusu Justin Sun geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla şirkette bulunduğu görevine son verecek.

Justin Sun, turist olarak uzaya gidecek

Sun, Blue Origin’in Temmuz ayındaki ilk mürettebat görevinde bir koltuk için açık artırmada 28 milyon dolar zaten ödemişti. Ancak Çinli teknoloji girişimcisi, yoğunluk nedeniyle ve programlama çakışmalarından dolayı uzaya yolculuğunu ertelemişti.

Uzay yolculuğunu çocukluk hayali olarak gören Justin Sun, uzay yolculuğu için yeniden kolları sıvadı. 2022 yılında Blue Origin ile uzaya gidebilir. Sun, önümüzdeki aylarda duyurulacak diğer beş “uzay savaşçısını” seçecek. Bu kişiler arasında bir TRON DAO topluluğu üyesi, teknoloji sektöründe bir girişimci, bir sanatçı ve etkili bir ünlü yer alacak.

zycrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin