Ethereum yatırımcıları dikkat

Ethereum yatırımcılarının önümüzdeki günlerde dikkat etmesi gereken veriler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum bu ay %13.06 düştü. Ancak altcoin bu hafta, fiyatta neredeyse hiçbir değişim kaydetmeyerek konsolidasyon işaretleri gösterdi. Bununla birlikte, üç gün öncesine kadar gözlemlenen net sermaye akışları, Ethereum yatırımcıları için daha endişe verici bir tablo çiziyor.

17 Aralık’ta sona eren haftada, kripto varlıkları uzun süredir görülmemiş 142 milyon dolarlık büyük bir çıkış gördü. Bu, 17 haftadan beri ilk kez genel net sermaye akışlarının negatife dönmesiydi.

Özellikle Ethereum, durumu ETH sahipleri için daha da kötüleştiren 63 milyon dolarlık çıkışı sayesinde bu hafta öne çıktı.

Geçen haftaya kadar net sermaye akışları, girişler ve çıkışlar arasında bir denge tuttu ve Ethereum, çıkışlarını 3,6 milyon doların altında tuttu. Aralık ayının başından beri Polkadot’un çıkışları Ethereum’dan daha fazlaydı.

10 Aralık’ta sona eren hafta için net dijital varlık akışları

Ancak bu haftaki gelişme, Ethereum’un 68,4 milyon dolarlık toplam sermaye çıkışını kaydederek Polkadot’un elinden tacı almasına yol açtı.

Bitcoin, Ethereum’a kıyasla girişlerde 26 milyon dolar daha fazla kaybetse de, önceki haftalardaki performansı lider coin’in kayıplarını minimumda tutmasına yardımcı oldu. Aynı şey Ethereum için söylenemez, çünkü altı milyondan fazla adres şu anda Temmuz ayından bu yana ilk kez kayıp gözlemliyor.

17 Aralık’ta sona eren hafta için net dijital varlık akışları

Balinalar artık daha temkinli

Daha fazla kayıp olasılığı nedeniyle, balinalar da dahil olmak üzere yatırımcılar artık daha temkinli hale geldi. Balinaların 14 Aralık’taki hacimleri, ETH’nin önceki gün %8,5 düşmesinin ardından Ocak 2018’den bu yana kaydedilen en yüksek hacim olan 10 milyar doları aştı.

Ethereum balinaları işlem hareketleri
Ethereum balinalarının işlem hareketleri

Ancak, 2021’in son günleri yaşanırken, yakında bir miktar toparlanma görmeyi umabiliriz. 102 bin sözleşme, Ethereum’un 2021 yılını 5 bin doların üzerinde kapatmasını talep ederken, diğer 122,6 bin ve 119,5 bin yatırımcı sırasıyla 10 bin dolar ve 15 bin dolarlık kapanış arıyor.

Ancak, 5 bin dolar bile şu anda olası görünmüyor. ETH ralli yapacak olsaydı, 5 bin dolar en yakın seviye, çünkü 10 bin dolara ve 15 bin dolara ulaşmak söz konusu değil. 5 bin dolara ulaşmak için bile ETH’nin önümüzdeki 10 gün içinde %23,69 artması gerekecek.

Ethereum (ETH) fiyat hareketi
ETH fiyat hareketi

Bu nedenle, ETH toparlansa bile ileriye dönük olarak birçok yatırımcının kayıplarla zarar edeceğini söyleyebiliriz.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin