Dev cüzdandan dev finansman!
Dev cüzdandan dev finansman!

Kripto cüzdan devine önemli finansman! İlaç gibi gelmesi bekleniyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Austin TX tabanlı bir kripto para ve web3 vergi raporlama platformu olan CoinLedger, 6 milyon dolarlık finansman topladığını duyurdu.

CMT Digital, DRW Venture Capital, FinTech Collective, Volt Capital, Voyager Digital Ltd. şirketlerini ve fonlarını içeren tur, Adam White (Bakkt Kurucu Ortağı) ve Mike Dudas tarafından yönetildi.

Şirket, fonları ekibini daha da büyütmek ve ürün tekliflerini genişletmek için kullanmayı planlıyor.

Teksas yönetimi, madencileri kış mevsiminde durdururken bu finansman ilaç gibi gelebilir

CEO David Kemmerer tarafından yönetilen CoinLedger, kripto para, DeFi ve NFT kullanıcıları için dijital varlık vergisi raporlamasını kolaylaştıran ve basitleştiren bir platform sağlıyor. CoinLedger’ın CryptoTrader.Tax hizmeti yüzlerce borsa, cüzdan ve Blockchain ile entegre olmuş durumda. Kullanıcılar, tüm Web3 ekonomisinde kripto portföyleri ve vergi yükümlülükleri hakkında bütünsel bir görünüm elde etmek için platformdan yararlanabiliyor.

Teksas yerel yönetimi kışı geçirecek enerji ihtiyacının ayrılması için madencilere iş birliği çağrısında bulunmuştu. Bunun tüm eyaletteki kripto faaliyetini sekteye uğratacağı kanısı hızla yayılsa da görülüyor ki kripto endüstrisi ABD’de tam hız çalışmaya devam ediyor.

finsmes


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin