Bu altcoin hızla düşüşe geçti. Şimdi ne olacak?
Bu altcoin hızla düşüşe geçti. Şimdi ne olacak?

Hızlı düşen altcoin alım fırsatı mı veriyor? Önemli sinyaller geldi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Tron fiyatı bugün düşüş eğilimi gösteriyor. Altcoin geçen hafta yükselişteki coin’lere liderlik etmesine rağmen bugün trendler değişti. Ayılar, fiyatı 0,067 dolar seviyesine çekmekte başarılı oldular. Tron fiyatı için en yakın destek 0,067 dolarda mevcut ve düşüş trendi devam ederse, bu destek yakında tekrar test edilebilir.

TRON günlük fiyat analizi

1 günlük Tron fiyat analizi, fiyatın gün için düşüş eğilimi izlemesi nedeniyle trenddeki düşüşü doğruluyor. Geçen hafta TRX piyasa fiyatında sürekli bir iyileşme gözlemlendiğinden, koşullar satıcılar için olumlu hale geliyor. Bununla birlikte, bugün fiyatta bir gerileme meydana geldi ve 0,067 dolara düştü. Kripto çifti, son 24 saat içinde yüzde 4,30’luk bir kayıp bildiriyor, ancak kripto para geçen hafta boyunca hala yüzde 5,8 oranında bir artış gösteriyor. Hareketli ortalama (MA) hala oldukça düşük.

TRON fiyat analizi: En son düşüş eğiliminden sonra TRX 0,067 dolara düştü

SMA 50 eğrisi, düşüş eğilimi açıkça güçlendiği için SMA 20 eğrisinin üzerinde hareket ediyor. Oynaklıktaki artış, üst Bollinger bandı değerini 0,079 dolara ve alt Bollinger bandı değerini 0,061 dolara çıkardı. Göreceli Güç Endeksi (RSI) puanı 40 seviyesine indi.

Son gelişmeler ve detaylı teknik analiz

4 saatlik grafite TRON fiyatı 0,068 dolar pozisyonuna ulaştı. Ayılar son birkaç saattir piyasa üzerinde kontrol sergilediği için kısa vadeli trend çizgisi de düşüyor. Son dört saat, kripto para birimi değerine de zarar verdi ve fiyat gözle görülür bir seviyede düştü.

TRON fiyat analizi: En son düşüş eğiliminden sonra TRX 0,067 dolara düştü

Fiyat bugün hareketli ortalama değerinin altına düştü, yani 4 saatlik grafikte 0,070 dolar. Bollinger bantları göstergesi şu anda ortalama 0,069 dolar gösteriyor. Oysa üst bandı 0,071 dolara taşındı ve alt bandı, TRX desteğini temsil eden 0,067 dolar noktasında bulunuyor. Fiyattaki güçlü düşüş, RSI puanında da düşüşe neden oldu ve şu anda, güçlü satış faaliyeti nedeniyle gösterge endeks 44’e düştü.

TRON fiyat analizi sonucu

Gün içinde fiyatta bir düşüş gözlemlendi, bu nedenle TRX/USD 0,067 dolar seviyesine devalüe edildi. Geçen hafta yükseliş momentumu toparlanma yolunda olmasına rağmen, fiyat hareketlerinde değişiklik kaydedildi. Hem saatlik hem de günlük fiyat grafikleri düşüş eğilimi gösterdiğinden önümüzdeki günlerde fiyat daha da düşebilir.

Eğer piyasa genelinde güçlenme belirtileri yaşanırsa TRX de bu eğilime katılacaktır ve fiyatı tırmanışa geçebilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin