Bu altcoin için kritik pencere! Yatırımcılar pozisyonlarınızı alın!
Bu altcoin için kritik pencere! Yatırımcılar pozisyonlarınızı alın!

Bu altcoin için kritik pencere açıldı: Pozisyonlarınızı alın!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Merkezsiz altcoin Theta, dün kısa bir süreliğine 4 doların üzerine çıktıktan sonra bugün %3,49 düştü. Şu anki fiyat 3,87 dolar, bu da geçen yılın Haziran ayından bu yana Theta’nın gördüğü en düşük seviye.

Bu altcoin için kritik pencere! Yatırımcılar pozisyonlarınızı alın!

Bazı yatırımcılar, Theta’nın son aşağı yönlü hareketini takiben yükseliş eğilimine girebilecek bir kama şekli öngörerek bir kırılma bekliyor.

Altcoin için kritik dönem

Theta ağı, Blockchain üzerinde video akışını iyileştirmek için tasarlanmıştır ve endüstrinin merkezsiz hale gelmesine yardımcı olur. Theta, YouTube kurucu ortağı Stephen Chan ve Twitch’in kurucu ortağı Justin Kan tarafından tavsiye edilen video ve oyun endüstrisi eski çalışanları tarafından oluşturuldu.

Theta şu anda bir gerileme içinde ve aylardır en düşük fiyat noktasını yaşıyor. Bu, Theta için çok yakında bir tersine dönüş sinyali olabilir. İlk olarak geçen hafta sonu düşüş yaşayan kripto para birimi gerileme eğilimine devam ediyor, ancak birçok yatırımcı çok yakında yükselmesini bekliyor.

Theta’nın fiyatı, piyasanın zirvede olduğu Nisan ayında 14,28 dolardı. Bununla birlikte, yakın zamanda tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşan Bitcoin de dahil olmak üzere bir dizi kripto para birimi Nisan ayı seviyelerini geçti. Bunu yapan tek kripto da değil, bu nedenle Theta’nın bu yönde geri dönme ve hatta tarihi zirvesini aşma potansiyeli olabilir.

Theta yükselişe geçmek için BTC’yi bekleyebilir

Theta son zamanlarda 4 ila 5 dolar arasında hareket ederken, yükselişe geçmesi durumunda bir miktar dirençle karşılaşmasını beklediğimiz 6 dolar seviyesi ile mücadele etti. Theta, bugün de düşüşte olan (%2,61) Bitcoin’e benzer bir şekilde performans gösteriyor. Theta, Bitcoin yükselene kadar yükselişe geçmek için bekleyebilir, ki bu çok yakında olabilir. Bitcoin birkaç gündür düşüşte ve bu hafta dönmesi bekleniyor. Bu olduğunda Theta’yı izlemek mantıklı olabilir.

fxleaders


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin