Hint kripto borsası kullanıcılarından fon şikayetleri geldi - işte ayrıntılar
Hint kripto borsası kullanıcılarından fon şikayetleri geldi - işte ayrıntılar

Hint kripto borsası kullanıcılarından fon şikayetleri geldi – işte ayrıntılar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – CEO Nischal Shetty, “Sistemlerimiz üzerindeki yük çok fazla” açıklamasında bulunuyor.

Sistem arızası

Büyük Hint kripto borsası WazirX, Pazar günü dört saatten fazla süredir sistem arızalarının neden olduğu kesintiler yaşadı.

WazirX CEO’su Nischal Shetty, saat 17: 24’te (UTC) attığı bir tweet’te, kripto borsasının altyapı sağlayıcılarından biri tarafından belirlenen “bazı dahili sınırlamalara” ulaştığını bildirdi. Wazir’in sistemindeki yükün “tüm hizmetler üzerinde bir dalgalanma etkisi” yarattığı ve borsanın 1,8 milyon kullanıcılarından bazılarının kesinti sırasında hesaplarında herhangi bir para göremediklerini bildirmelerine neden olduğu bildirildi.

Shetty, “Sistemin bazı kısımlarının çalışmaması nedeniyle bu durum yaşandı. Böyle bir sistem, fon değerini gösteren sistemdir. Tüm hizmetler yedeklendiğinde tekrar gösterilmeye başlayacak” açıklamasında bulundu.

Dört saatten fazla bir süre sonra CEO, kullanıcıların hesaplarındaki parayı bir kez daha görebildiklerini ve emirleri iptal edebildiklerini bildirdi, ancak ticaretin hala devre dışı olduğunu söyledi.

WazirX’in kurucu ortağı ve CEO’su Siddharth Menon’a göre, borsa kesinti meydana gelmeden kısa bir süre önce sistemlerinde tüm zamanların en yüksek ticaretini yaşıyordu. Shetty, firmanın bugün 24 saat içinde 270 milyon dolardan fazla işlem hacmi görerek kripto borsalarını Hindistan’ın en büyük borsalarından biri haline getirdiğini bildirdi. Ek olarak, WazirX’in yerel WRX tokenının fiyatı son gün %160’ın üzerinde artarak yayın sırasında 4,15 dolara ulaştı.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin