Polkadot fiyat analizi: DOT artacak mı? İşte kritik seviyeler
Polkadot fiyat analizi: DOT artacak mı? İşte kritik seviyeler

Zcash, Binance Coin ve Tezos Fiyat Analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasası son zamanlarda bazı zor dönemlerden geçiyor. Birçoğu dünyanın en büyük kripto para birimi Bitcoin’in nihayet 12 bin dolarlık bir kırılmayı sürdürmesini ve listelerde yükselmesini beklerken, bunun tersi yaşandı.

BTC, grafiklerde önemli ölçüde düştü ve altcoin piyasasının geri kalanı da aynı şeyi yaptı. Zcash, Binance Coin ve Tezos, Bitcoin’in liderliğini takip edenler arasındaydı. Bununla birlikte, yazı yazılırken, bu altcoinlerin her biri birbirinden farklı piyasa hareketleri kaydediyordu.

Tezos [XTZ]

Son 6-8 aydır Tezos, uzun süredir piyasanın en iyi performans gösteren kripto para birimlerinden biri oldu. Bununla birlikte, yazı yazılırken, XTZ CoinMarketCap’in çizelgelerinde 16. sıraya düştüğü için durum böyle değildi. Yılın başından bu yana kazançlarının % 82’nin üzerinde olduğunu belirtmesine rağmen, XTZ’nin grafikler üzerindeki konumu USD Coin, Crypto.com Coin ve Polkadot gibi koinler tarafından gasp edildi.

Tezos, bu ayın başlarında Bitcoin’in fiyat düşüşünün ardından neredeyse % 27 düştü. O zamandan beri, XTZ, her iki yönde de minimum yön gözlemlenerek, yatay ticaret yapıyor. Aslında, baskı anında XTZ, listelerde yerel zirvesinden daha çok destek seviyesine yakın işlem görüyordu.

Parabolik SAR’ın noktalı işaretleri piyasanın düşüş eğiliminin altını çizerken, Göreceli Güç Endeksi, grafiklerde aşırı satım bölgesinin yakınında geziniyordu.

Tezos, bir ABD Federal Mahkemesi hakimi önünde uzun bir hukuk mücadelesinin sonuçlandırılmasının ardından geçtiğimiz günlerde haberlerde yer aldı.

Binance Coin [BNB]

Dünyanın en popüler kripto borsalarından birinin yerel kripto para birimi olan Binance Coin, Bitcoin’in 2-3 Eylül’deki fiyat düşüşünün ardından meydana gelen tüm kayıpları telafi eden birkaç kriptodan biri. Nitekim, geçen hafta BNB’nin grafiklerde neredeyse % 26 arttığı gözlemlendi. Bununla birlikte, yazı yazılırken, BNB’nin çizelgeleri, son günlük mumun keskin kırmızı bir mum olduğunu ortaya çıkardı, bu da bazı düzeltmelerin gelebileceğini düşündüren bir bulgu.

Bollinger Bantlarının ağzı, kısa vadede bazı dalgalanmalara işaret etmek için sürekli olarak geniş kalırken, Chaikin Para Akışı, son birkaç gündür keskin bir şekilde yükseldikten sonra grafiklerde düşüş yaşıyordu.

Birkaç gün önce Binance’den gelen bir tweet’e göre, BEL tokenlarını toplamak için 250 milyon doların üzerinde BNB kullanılıyor.

Zcash [ZEC]

Piyasanın önde gelen gizlilik koinlerinden biri olan Zcash, birçok nedenden ötürü son birkaç ayda piyasa payını sürekli olarak kaybetti. Monero, yalnızca gizlilikle ilgilenenler için daha popüler bir seçenek olarak ortaya çıkmakla kalmadı, aynı zamanda gizlilik ve kripto söz konusu olduğunda gittikçe daha fazla insan görünüşte ilgisiz kalıyor.

Temmuz sonu ve Ağustos başında ZEC fiyat listelerinde iyi performans gösterirken, değeri yerel zirveye ulaştığından beri istikrarlı bir şekilde düştü. Bu düşüş trendi, Bitcoin’in Eylül ayı başındaki düşüşüyle ​​daha da kötüleşti, ardından Tezos gibi ZEC de yatay ticaret yapmaya devam etti. Bununla birlikte, bu tür bir değer kaybına rağmen, ZEC’in yazı yazıldığı sırada Temmuz ayı başındaki seviyelerinde işlem görmeye devam ettiği görülüyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin