YouTube’un kralı PewDiePie, bir videosunda Ethereum’dan bahsetti!
YouTube’un kralı PewDiePie, bir videosunda Ethereum’dan bahsetti!

YouTube’un kralı PewDiePie, bir videosunda Ethereum’dan bahsetti!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Sosyal medyada “PewDiePie” adıyla bilinen Felix Arvid Ulf Kjellberg, kripto para endüstrisinin bilinen bir savunucusu olmasa da sponsorluklar yoluyla giderek daha fazla dahil olmaya başladı. Son olarak yaklaşık 4 milyon defa izlenen bir YouTube videosunda Ethereum’dan bahsetti.

Bitcoin, Ethereum ve kripto para birimleri bir bütün olarak büyümeye devam ederken popüler kültüre de nüfuz etmeye devam ediyor.

PewDiePie, yeni videosunda Ethereum logosundan bahsetti

Kjellberg, 11 Kasım’da yayımlanan “Hepimizin Yaptığı Şeyler” adlı bir videoda Ethereum’dan bahsetti. Kripto para biriminin logosunu “ikinci seçeneklerle” ilgili bir “şakanın (meme) parçası olarak tanımlayan YouTuber, logunun ötesinde Ethereum veya kripto para birimi hakkında yorum yapmadı.

Bu, ünlü YouTuber’ın kripto para alanına değindiği ilk videosu değil.
buy youtube subscribers
Milyarlarca dolarlık Bitcoin çalmakla sonuçlanan 2017 dolandırıcılığı BitConnect’e atıfta bulunan Kjellberg, hikayeyi bilmesine rağmen, elbette sektörü en iyi şekilde resmetmiyor. Kendisi Ethereum’da olduğu gibi, Bitcoin logosunu da şakalarda göründüğünde tanıdığını söylüyor.

Pek çok kripto para şirketi tarafından destekleniyor

YouTube’da 106 milyon takipçiye sahip olan PewDiePie’ın sponsorluk anlaşmaları yaptığı da biliniyor. Daha önce kripto şirketleri tarafından desteklenen en az üç PewDiePie videosu olduğu görülüyor.

İlki, ICO patlamasının devam ettiği 2018’de gerçekleşti. Bir dakikalık bir reklamda SGamePro adlı bir şeyi tanıtan YouTuber şöyle diyordu:

Burası dünyanın en popüler mobil oyunlarından bazılarını oynayarak kripto tokenleri çıkarabileceğiniz harika bir yer. Oynayın ve kazanın. Galipler diğer kriptolara dönüştürülebilen yüksek oranda likit ERC-20 tokenleri ile ödüllendirilir.

Video aslında sadece birkaç bin kez görüntülendi ve görünüşe göre internetin tozlu sayfalarına karıştı.

DLive ve Wallem’ı da tanıttı

İkincisi ise 2019 yılındaydı. Twitch benzeri bir yayın platformu olan DLive, Tron ve Justin Sun aracılığıyla BitTorrent ailesine katıldı ve PewDiePie’a sponsor oldu:

DLive’ın BitTorrent ailesine katılmasını kutlamak için bir PewDiePie Koltuğu veriyoruz… Ama Felix, BitTorrent kim? BitTorrent dünyanın en büyük eşler arası dosya paylaşım ağıdır ve Tron blok zinciri tarafından desteklenmektedir, bu da 100 milyondan fazla kullanıcıya sahip oldukları anlamına gelir.

DLive ile bir yıllık bir yayın anlaşması imzaladı ve düzenli olarak on binlerce kullanıcıyı platforma getirdi.

PewDiePie sadece birkaç hafta önce, Ethereum tabanlı fungible olmayan tokenleri destekleyen Wallem adlı Pokemon Go tarzı bir oyunu da tanıtmaya başladı.

cryptoslate


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin