Cryptology Asset Group kripto alanı için dev fon topladı
Cryptology Asset Group kripto alanı için dev fon topladı

Yeni Blockchain geliştirici araç sağlayıcısı 1,5 milyon dolar fon topladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Blockchain geliştirici araçları sağlayıcısı Biconomy, tohum fonu olarak 1,5 milyon dolar topladı.

Tur; Binance Labs, Fenbushi Capital ve Digital Asset Capital Management (DACM) ve diğer önemli aktörlerin katılımıyla Eden Block tarafından yönetildi.

Blockchain araçları platformu Biconomy ikinci versiyona hazırlanıyor

Yeni sermayeyle Biconomy, ekibini genişletmeyi ve önümüzdeki aylarda platformunun ikinci sürümünü başlatmayı planlıyor.

Bir Blockchain altyapı sağlayıcısı olarak Biconomy, geliştiricilerin kriptonun kitlesel olarak benimsenmesini artırmak için daha basit merkezsiz uygulamalar (dApps) oluşturmalarına yardımcı oluyor. CEO Ahmed Al-Balaghi, The Block’a verdiği demeçte, “Blockchain geliştiricileri için sürtünmeyi ortadan kaldırıyoruz, böylece son kullanıcılarının bir dApp kullanma olasılığı daha yüksek.” dedi.

Bu sürtüşmelerden biri, GAS ücretleri veya Ethereum işlem ücretleri ödemek. Al-Balaghi, Netflix’in izledikleri her video için kullanıcılarından AWS (Amazon Web Services) ücreti talep etmediğini, bu nedenle dApp’lerin neden her işlem için kullanıcılardan bir GAS ücreti alması gerektiğini söyledi. Al-Balaghi, Netflix’in abonelik planları varken, kullanıcıların her seferinde bir ücret ödeme sürecinden geçmesi gerekmediğini söyledi.

Bu nedenle, Blockchain geliştiricilerinin, kullanıcıları adına GAS ücretlerini ödemelerine izin veriyoruz. Bu, GAS ücretini optimize etmeye yardımcı oluyor. Esasen yaptığımız şey, her zaman en hızlı işlemi yapmıyoruz ve aynı zamanda GAS tokenleri kullanıyoruz.

GAS ücretlerine vurgu yapılıyor

Al-Balaghi, GAS ücretlerini daha da optimize etmek için işlem gruplamasına ve stabilcoinlerde GAS ücretlerinin ödenmesine yardımcı olacak “Forward” adlı bir özelliğe sahip olacak platformunun V2’sini de piyasaya sürdüklerini söyledi. Şirketin CEO’su bu amaçla, Biconomy’nin mühendisleri işe aldığını ve mevcut sekiz kişilik ekibini önümüzdeki aylarda yaklaşık 13’e genişletmeyi planladığını söyledi.

DACM CEO’su Richard Galvin, “UX’i (kullanıcı deneyimi) iyileştirmek, DeFi ve diğer blok zinciri kullanım durumlarının benimsenmesini daha da hızlandırmanın önemli bir unsurudur,” diyerek Biconomy’nin çözümlerinin “işlem sürtüşmesini azaltırken aynı zamanda geliştirici ekipleri daha fazla harcama yapmaları için serbest bıraktığını” söyledi.

Biconomy’nin araçları diğerleri arasında Curve Finance, Idle Finance, Perpetual Protocol ve Decentral Games yer alıyor. Al-Balaghi, firmanın V2 lansmanı ile daha fazla projede yer almak istediğini söyledi.

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin