Yatırım platformu eToro banka kartı çıkartıyor
Yatırım platformu eToro banka kartı çıkartıyor

Yatırım platformu eToro banka kartı çıkartıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yatırım platformu ve sosyal ağ eToro‘nun 2020 yılının ikinci çeyreğinde bir banka kartı çıkarmayı planladığı iddia ediliyor.

9 Aralık’ta Business Insider tarafından yayınlanan habere göre, İngiltere merkezli dijital varlık alım satım platformunu kullanan 12 milyon yatırımcının, gelecek yılın 2. çeyreğinde piyasaya sürülmesi planlanan bir banka kartıyla birlikte kazançlarını harcayabileceklerini bildirdi.

Hizmetin öncelikle İngiltere’de başlayacağı bildirildi. Banka kartı ile ilgili diğer detaylar belirsizliğini koruyor.

eToro’nun global PR & iletişim başkanı Amy Butler, Cointelegraph’a yaptığı açıklama ile şirketin gerçekten bir banka kartı lansmanı üzerinde çalıştığını doğruladı, ancak bu noktada daha fazla ayrıntı vermeyi reddetti.

Ekonomik daralma kripto varlıklarına yönlendirebilir

eToro eylül ayında yaptığı araştırmada ABD’deki 1.000 yatırımcıyı değerlendirmeye aldı. eToro ABD Genel Müdürü Guy Hirsch, şöyle söyledi:

“Eğer ekonomik bir durgunluk yaşanırsa, hisse senedi portföylerinde küçülme ve bununla birlikte kripto gibi diğer varlık sınıflarında büyüme göreceğimize inanıyoruz. Bu yatırım fırsatları, tarihsel olarak yalnızca yüksek gelirli ve kurumsal yatırımcılara açık olsa da, alanda yapılan yenilikler bu fırsatlar günlük yatırımcıların da yararlanmasını mümkün kılıyor ve mevcut talebi ortaya koyuyor.”

eToro kripto para portföyü uygulaması Delta’yı satın aldı

eToro geçtiğimiz kasım ayında, değeri yaklaşık 5 milyon dolar olan kripto para portföy uygulaması Delta’yı satın aldı. Bu uygulama 180 borsada 6 bin farklı kripto parayı takip ediyor.

Cointelegraph


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin