XRP yatırımcıları buraya: Bu seviyelere dikkat etmelisiniz! Teknik analiz
XRP yatırımcıları buraya: Bu seviyelere dikkat etmelisiniz! Teknik analiz

XRP fiyat teknik analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

XRP fiyat teknik analizi: XRP/USD paritesinde, küresel kripto para piyasasındaki oynaklığın azalması ile 0,9000 direnç seviyesinin altında dar aralıklarla işlem görüyor.

RippleNet gelişmekte olan piyasalardaki varlığını genişletmeye devam ediyor. Ancak gelen haberler  şu anlık şirketin çekirdek teknolojik çözümleriyle doğrudan ilgili olmadığı için kripto para sessizliğine devam ediyor.

RippleNet ,gelişmekte olan piyasa ödeme sistemlerinin geliştirilmesine katkıda bulunurken, sınır ötesi ödemeleri daha kolay ve daha ucuz hale getiriyor. Fakat bankalar ve finans kurumları, çok değişken ve düzen fiyatları olduğu gerekçesi ile şimdilik Xrp’den uzak durmayı tercih ediyorlar.

XRP fiyat teknik analizi

Ripple geçen hafta, ağın daha merkeziyetsizliği sağlayacak protokol güncellemelerini açıklamıştı. Bu güncellemeler ile Xrp olası manipülasyonlardan eskisine göre daha güvenli hale geldi.

XRP/USD, 0,8850 seviyesinde kısa vadeli bir destek oluşturdu. Şu anda, XRP 0,9000 dolar civarında dar bir aralıkta işlem görüyor.0,8850’nin altına gidecek bir hareket ile Xrp perşembe günki 0,8500 dolar seviyesini test edebilir. 0,8000 dolarda ise büyük bir destek bölgesi oluşmuş. Şu andaki fiyatı 0,9300 dolar seviyesine çıkartabilir ise, psikolojik sınır olan 1,0 dolar dirençini deneyebileceğini düşünüyoruz.

Ripple News


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin