Visa'nın ilk çeyrek hedefi kripto stratejisiyle ilgili ayrıntıları ortaya koyuyor
Visa'nın ilk çeyrek hedefi kripto stratejisiyle ilgili ayrıntıları ortaya koyuyor

Visa’nın ilk çeyrek hedefi kripto stratejisiyle ilgili ayrıntıları ortaya koyuyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Visa, bugün 2021 ilk çeyrek hedeflerinde kripto için bir bölüm ayırdı. CEO Alfred Kelly, hazırladığı açıklamalarda, Visa’nın kripto ödemelerini daha güvenli hale getirmeye hazır olduğunu ve ortaklık yaklaşımı aracılığıyla daha yaygın olarak kullanıldığını söyledi.

Yeni planlar

Kelly, Visa’nın Visa kullanıcılarının kripto varlıkları satın almasını sağlamak ve kullanıcıların kriptoları ile para çekip itibari alımlar yapmasını sağlamak için cüzdanlar ve borsalarla çalışmayı planladığını söyledi.

Görüşme sırasında Kelly, ödeme devinin dijital varlıkları nasıl gördüğünü anlattı. Kelly’ye göre şu anda Visa iki tür dijital varlık görüyor. Bitcoin gibi yeni varlıkları temsil edenler, ve sabit paralar ve merkez bankası dijital para birimleri de dahil olmak üzere fiat destekli olanlar. İkinci kategoriyi “küresel ticaret için kullanılma potansiyeline sahip olabilecek yeni bir ödeme yeniliği” olarak adlandırdı.

Kripto’nun ödeme olarak kullanılma olasılığı

Kelly ayrıca, Visa’nın kriptoyu ödemeler için fiat’a dönüştürmek yerine, kriptoyu bir ödeme olarak kullanma olasılığını da vurguluyor.

Kelly, “Belirli bir dijital para biriminin tanınmış bir değişim aracı haline geldiği ölçüde, onu bugün halihazırda 160’tan fazla para birimini destekleyen ağımıza ekleyemememiz için hiçbir neden yok” diyor.

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin