Ünlü trader sezon başlayabilir dedi ve patlama yapacak bu 7 Altcoin’e işaret etti
Ünlü trader sezon başlayabilir dedi ve patlama yapacak bu 7 Altcoin’e işaret etti

Ünlü trader sezon başlayabilir dedi ve patlama yapacak bu 7 Altcoin’e işaret etti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Mevcut piyasa gerilemesini doğru bilen popüler bir kripto analisti ve traderı, bir sonraki altcoin sezonunun çok yakında gerçekleşeceğini ifade ediyor.

Salı günü, kripto traderı Smart Contracter, Bitcoin’in genel bir altcoin piyasası düzeltmesini zorlayacağını doğru bir şekilde tahmin etti.

Şimdi, piyasanın %6’dan fazla geri çekilmesiyle tahminlerinin gerçekleştiği görülen ünlü trader, birikimin muhtemelen altcoin sezonunun başlangıcına işaret ettiğini söylüyor.

Patlama yapacak altcoinler

Düzeltmenin ortasında Smart Contracter, bir altcoin patlamasına hazırlık olarak Litecoin (LTC), Ethereum (ETH), Uniswap (UNI), Synthetix (SNX) ve Sushi satın aldığını söylüyor.

Piyasa düşüşünden önce, analist zirveye ulaşmadığına inandığı iki  DeFi varlığına dikkat çekti.

İlki, yearn.finance’ın (YFI)’sı,  Andre Cronje tarafından desteklenen bir sigorta protokolüdür.

İkincisi ise Cover. Trader’ın Kasım ayındaki ilk çağrısından bu yana, Cover’ın piyasa değeri neredeyse üç katına çıktı. Yine de analist, COVER’ın geri çekilmesinin iyi bir giriş fırsatı sunduğunu vurguluyor.

Smart Contracter ayrıca, merkezi olmayan borsa (DEX) Uniswap’in yönetim tokenı olan UNI’nin henüz potansiyeline ulaşmadığına inanıyor.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin