1inch Borsa Binance Smart Chain'de faaliyete geçiyor
1inch Borsa Binance Smart Chain'de faaliyete geçiyor

Ünlü DEX platformu Mooniswap, TRON blockchain ağı ile entegre oluyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Merkezi olmayan borsa (DEX) toplayıcı 1inch tarafından kısa süre önce piyasaya sürülen Ethereum tabanlı otomatik piyasa yapıcı Mooniswap, TRON blok zinciri ile entegre oldu.

1inch kurucu ortağı ve CEO’su Sergej Kunz, yaptığı açıklamada entegrasyonun likidite sağlayıcılarının kazançlarını artırmasını sağlayacağını söyledi. Kunz, “TRON blok zincirindeki likidite sağlayıcıları, fiyat değişikliklerini yavaşlatan, arbitraj traderlarının takas işlemlerde % 100’e kadar kazanmasını önleyen ve dolayısıyla likidite sağlayıcılarının kazançlarını önemli ölçüde artıran Mooniswap’in” sanal bakiyelerinden “yararlanacak” ifadelerini kullandı.

Entegrasyon ne getiriyor?

Entegrasyonun bir parçası olarak TRON, Mooniswap’teki likidite sağlayıcılarını ek bir teşvik olarak TRON (TRX) tokenlarıyla ödüllendirmeyi planlıyor. TRON tabanlı merkezi olmayan ticaret protokolü JustSwap ayrıca 1inch’in toplayıcısı ile entegre edilmiştir.

Kunz, yaptığı açıklamada, ileriye bakıldığında, orta vadede “anında yönetişim, 1inch yerel token ve yeni bir algoritma ile yüksek verimli API ile Mooniswap v2” yayınlamayı planlıyor.

Bu amaçla, 1inch daha fazla para toplamayı planlıyor, diyen Kunz, firmanın daha fazla kişiyi işe alacağını ve ekibini mevcut yaklaşık 20’den 50 kişiye kadar ölçeklendireceğini sözlerine ekledi. Geçen ay 1inch, Binance Labs liderliğindeki bir fon toplama turunda 2,8 milyon dolar topladı.

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin