Tether üç aylık güvence görüşünü açıkladı! Veriler dikkat çekiyor
Tether üç aylık güvence görüşünü açıkladı! Veriler dikkat çekiyor

Tether üç aylık güvence görüşünü açıkladı! Veriler dikkat çekiyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Tether son üç ayın güvence görüşünü yayınladı. Ticari kağıt varlıklarında önceki çeyreğe göre %21’lik bir düşüş olduğunu ortaya koyuyor. Yayınlanan verilerin ardından topluluk bağımsız denetim çağrısında bulundu.

Tether tarafından canlandırıcı haberler geldi. Bu haber, Twitter’da insanların Tether’in bağımsız denetçilerden yardım alması konusunda ısrar etmesine neden olan başka bir sıcak konuyu beraberinde getirdi.

Tether’in en son varlık güvence raporu, tutulan rezervlerin yükümlülükleri aştığını gösteriyor. 21 Şubat 2022’de yayınlanan Tether Holding Limited, üç aylık güvence görüşünü açıkladı. Rapor, bir önceki çeyreğe göre varlıkların %21’lik bir düşüş yaşadığını gösteriyor.

Belge, 31 Aralık 2021 itibariyle kaydedilen toplam varlıkların en az 78,7 milyar dolar, toplam yükümlülüklerinin ise 78,5 milyar dolar olduğunu iddia ediyor. Bunun 78,5 milyar doları, verilen dijital varlıkları içeriyor. Bu, grubun çıkarılan dijital tokenleri için tutulan rezervlerinin, verilen dijital tokenleri kullanmak için gereken miktarı aştığı anlamına gelir.

Ayrıca, kamuoyuna açıklanan rapor, grubun para piyasası fonlarına ve hazine bonolarına yaptığı yatırımlarda bir artış olduğunu ortaya koyuyor. Benzer şekilde, önceki çeyreğe göre varlıklarda bir artış olduğunu gösteriyor.

Tether’in şeffaf ve güvenilir görünme niyetine rağmen, birçok kişi raporlara ikna olmuş görünmüyor. Aslında, birçok kişi USDT’ni tamamen ABD doları rezervleri tarafından desteklenmediğini iddia ediyor. Bu nedenle insanlar hâlâ bağımsız denetim talebinde bulunmaya devam ediyor.

Bağımsız denetim çağrısı, daha önceki raporlardan bağımsız müfettişler tarafından keşfedilen önceki usulsüzlüklerden ve yasal boşluklardan kaynaklanıyor. Daha önce yaşanan olaylar Tether tarafından yayınlanan herhangi bir rapor için güven eksikliğine sebep olabiliyor. Dahası, birçok kişi Tether’in iddia ettiği gibi %100 nakit ile desteklenmediğine inanıyor.

Ayrıca USDT, dolar rezervleri hakkında yanlış bilgi verdiği için Amerika Birleşik Devletleri Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu’ndan (CFTC) 41 milyon dolarlık bir para cezasına çarptırıldı.

coinquora


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin