Terra Cardano’yu devirdi! ATH mi geliyor?
Terra Cardano’yu devirdi! ATH mi geliyor?

Alarm: Terra, Cardano’yu devirdi! ATH mi geliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Terra, Cardano’yu bir kez daha devirdi ve piyasa değerine göre sekizinci en büyük kripto para birimi oldu.

LUNA, son 24 saat içinde %18’lik bir hareketle 76,06 dolardan 91,80 dolara çıkarak bir dönüm noktasına ulaştı. Bu haberin yazıldığı sırada LUNA 90,17 dolardan el değiştiriyor.

Coinmarketcap’e göre Terra için tüm zamanların en yüksek seviyesi 119,18 dolar ve bu seviyenin geçilebilmesi için değerine %25 daha katması gerekiyor.

Bu arada Cardano, kripto para piyasası dün erken saatlerde çöktükten sonra LUNA gibi büyük bir geri dönüş yapamadı.

Cardano’nun yerel kripto para birimi ADA, son 24 saatte %5,7’nin üzerinde artışla 0,94 dolara yükseldi. Yazma sırasında ADA, Binance dahil olmak üzere büyük borsalarda 0,93 dolardan işlem görüyor.

Terra benimseniyor

Terra, proje ekibinin TerraUSD (UST) adlı yerel sabit parası için rezerv olarak 10 milyar dolarlık Bitcoin (BTC) satın alma kararının ardından piyasada en çok benimsenen kripto para birimlerinden biri haline geldi.

Terra şimdiye kadar 1,5 milyar doların üzerinde BTC biriktirdi. LFG Foundation adresinin mevcut bakiyesi 42.406,92 BTC ve bu onu 19. en büyük BTC tutma adresi yapar.

İlginç bir şekilde, TerraUSD benimseme ve değerleme açısından da önemli ölçüde büyüdü.

Haber yazılırken UST, kripto para birimi piyasasındaki üçüncü en büyük istikrarlı kripto para konumunda.

thecryptobasic


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin