Sıcak Haber: Premier League, yeni bir NFT anlaşmasına imza attı!

Talebin artması NFT satışını rekor seviyeye taşıdı, işte Moonbirds NFT’si…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bir Moonbird NFT, lansmanından sonraki bir haftadan kısa bir süre içinde 800.000 doların üzerinde satıldı. Hızla büyüyen NFT koleksiyonunun satışlarında yeni bir rekor kırdı. NFT satışı kendi alanında yeni bir fiyata ulaşmış oldu. Koleksiyon, geçen haftaki başarılı lansmanından bu yana satışlarda ve değerde fırladı.

NFT Go’dan elde edilen veriler, Moonbirds #7205’in yaklaşık 265 ETH veya kabaca 804.600 dolara satıldığını gösterdi. Rakam, koleksiyonun gördüğü en büyük satış ve son haftaların en değerli NFT satışlarından birine imza atıldı.

Koleksiyonlar, 1000 NFT koleksiyoncu ve sanatçısından oluşan özel bir grup olduğunu iddia eden Proof Collective tarafından üretiliyor. Raporlar, en değerli NFT satışı rekorunu elinde tutan popüler sanatçı Beeple’ın saflarında olduğunu söylüyor.

Moonbirds çıkışını sürdürüyor

Moonbirds şu anda hacim bazında en çok işlem gören NFT koleksiyonuna sahip oldu. 24 saatlik hacimler %51 artışla 54,5 milyon dolara ulaştı. Koleksiyonda alım satım yapmak Bored Apes, CryptoPunks ve Azuki gibi daha büyük emsalleri geride bıraktı.

Moonbirds şu anda yaklaşık 266,5 milyon dolar değerinde. Piyasaya sürüldüğü zamanki piyasa sermayesinin iki katından fazla olduğu anlamına geliyor. Tokenın taban fiyatı şu anda yaklaşık 33 ETH’de, yani 2.5 ETH’lik basım fiyatının 10 katından fazla.

Koleksiyon, 10.000 benzersiz baykuş resminden oluşuyor. Bored Apes gibi, Moonbirds de Proof Collective bağlı özel bir kulübe üyelik sunuyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin