Shiba Inu yangın yeri: Fiyatlar artacak mı?
Shiba Inu yangın yeri: Fiyatlar artacak mı?

Shiba Inu yangın yeri! Fiyatlar artacak mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu ekibi, SHIB tokenleri yakmak üzerine kurulu projelere odaklanıyor ve baş geliştirici Shytoshi Kusama, yeni yakma mekanizmalarının yakında ortaya çıkacağını söyledi.

Birisi her SHIB yaktığında güncellenen Twitter hesabı Shibburn’den gelen tweet şu şekildeydi:

“Yakında yayınlanacak daha fazla proje için bizi izlemeye devam edin!”

313.244.633 SHIB tokeni yakıldı

Başka bir tweet, toplam 17.081.193 SHIB tokeninin yakıldığını ve on işlemin olduğunu ortaya koyuyor. Şimdiye kadar, 1 katrilyonluk ilk arzdan toplam 410.302.031.022,757 SHIB tokeni (%41,0302) yakıldı. Bunu, yanmaya gönderilen başka bir 1.882.892 takip etti.

Tweet, geçen hafta toplam 313.244.633 SHIB tokeninin yakıldığını ve 77 işlemin olduğunu ortaya koydu.

Birçok insan neden büyük miktarda kripto varlığının yakıldığını merak ediyor. Kripto para yakma yeni bir süreç değil, değerlerini artırmak için token sayısının azaltılması yaygın bir uygulamadır.

Shiba Inu %27 sıçradı

Yakma işlemi tokenleri, tek amacı tokenleri almak olan cüzdan adreslerine göndermeyi içerir. Sonuç olarak, cüzdan ağdan bağımsızdır ve tüm hesaplar artık token kullanamaz.

Shiba Inu Coinmarketcap verilerine göre Cumartesi’den Pazar’a kadar geçen 24 saatlik sürede yaklaşık %27 artış gösterdi.

Faydası olacak mı?

Bir varlığın kaldırılması, para biriminin satın alma gücünü artırmak için yapılır. Merkez bankaları dolaşımdaki miktarı ayarlamak için bunu fiat para birimlerine de uyguluyor.

Kripto para yakma iki ucu keskin bir kılıçtır ve faydalı olabilir veya geri tepebilir. Yatırımcı ve kullanıcı duyarlılığı ve yeni arz ve talep dinamiklerinin fiyatları nasıl etkilediği dahil olmak üzere çeşitli faktörler sonucu etkileyebilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin