Shiba Inu fiyat tahmini: 1 dolara ulaşma ihtimali ne?
Shiba Inu fiyat tahmini: 1 dolara ulaşma ihtimali ne?

Shiba Inu fiyat tahmini: 1 dolara ulaşma ihtimali ne?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu, Şubat ayında yükseliş eğilimi başlatmasından bu yana makul bir kontrol kazandı ve fiyatı kırılma ​​noktasının üzerinde tuttu.

Shiba Inu, 2021’de baskın memecoin’lerden biri oldu. Ancak değeri, Ekim ayının son günlerinden bu yana düşüş trendinde.

Ekim 2021’de memecoin tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Shiba Inu ATH yaptığında 0,00008845 dolara satılıyordu. Elon Musk, SHIB hakkında tweet attıktan sonra kripto para değer kazanarak bu noktaya gelmişti.

Şubat ayından bu yana Shiba Inu’nun fiyatı önemli bir düşüş yaşasa da geçen ay, Shiba Inu toparlanmaya başladı ve %25 değer kazandı.

Shiba Inu 1 dolara ulaşabilecek mi?

Interactive Investor’ın kişisel finans kampanyacısı Myron Jobson, “Gerçek değeri sıfır olan bir şeyin fiyatını tahmin etmek zor” dedi.

“Tek gereken, talebi artırmak için kriptolara yönelik duyarlılık üzerinde önemli bir etkiye sahip olan yüksek profilli bireylerin bir tweet’i. Ancak kriptolar üzerinde daha fazla düzenleyici inceleme, Shiba Inu’nun büyüme potansiyelini engellemekle tehdit ediyor.”

eToro’da bir kripto varlık analisti olan Simon Peters ise şunu söylüyor:

“Değerinin artıp artmayacağına gelince – bu mümkün. Daha fazla borsa belirteci listelemeye başladıkça ve yatırımcılara herhangi bir varlık gibi risk alma fırsatı sağladıkça, daha rutin hale gelecektir. Bitcoin ve Ethereum gibileriyle birlikte işlem görüyor.”

“Bununla birlikte, bu tür tokenlere yatırım yapan herkesin bunu dikkatli bir şekilde yapması gerekiyor.”

marca


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin