MoneyGram ve Ripple arasındaki ortaklık resmen sona erdi: Bundan sonra ne olacak?
MoneyGram ve Ripple arasındaki ortaklık resmen sona erdi: Bundan sonra ne olacak?

Ripple’a bir darbe de MoneyGram’dan: “RippleNet’i kullanmıyoruz”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – MoneyGram, Ripple ile ortaklığının niteliğine ışık tutuyor. Küresel para transferi hizmeti MoneyGram, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun son incelemesinin ardından blockchain ortağı Ripple ile olan işbirliğinin doğasını açıklığa kavuşturdu.

MoneyGram’dan Açıklama

23 Aralık’ta yayınlanan bir basın açıklamasında MoneyGram, Forex işlemleri için Ripple’ın karşı taraf hizmetlerini, yani On-Demand Liquidity (telep üzerine likidite) (ODL) ve RippleNet’i asla kullanmadığını açıkladı.

“Hatırlatmak gerekirse, MoneyGram, ODL platformunu veya RippleNet’i tüketici fonlarının doğrudan transferleri için (dijital veya başka türlü) kullanmaz. Ayrıca MoneyGram, SEC eyleminin bir tarafı değildir.”

“MoneyGram, Ripple ile yapılan anlaşma süresince diğer geleneksel FX ticareti karşı taraflarını kullanmaya devam etti. MoneyGram, FX ticaret ihtiyaçlarını karşılamak için Ripple platformuna bağımlı değil.”

Startejik ortaklık

Haziran 2019’da Ripple ve MoneyGram, sınır ötesi ödemeler için stratejik bir ortaklığa girdi. İşbirliğinin bir parçası olarak Ripple, MoneyGram hissesi karşılığında 50 milyon dolara kadar yatırım yapacaktı.

MoneyGram, Şubat ayında Ripple’dan 11,3 milyon dolarlık ek bir yatırım daha aldığını açıkladı. Bununla birlikte,   Ripple, MoneyGram’daki hisselerinin yaklaşık 15 milyon dolarlık kısmını sattı.

MoneyGram’ın Ripple’ın hizmetlerine bağımlı olmadığının ortaya çıkması, önceki olaylarla uyumlu. Yılın başlarında, para transferi devi, blok zinciri ortağı yerine Visa’ya dayalı gerçek zamanlı bir havale hizmeti başlattı.

Bir başka Ripple işbirlikçisi Intermex de Mart ayında şirketin “çekirdek piyasasında” havale için platformunu kullanmadığını açıkladı.

MoneyGram’ın açıklaması, şirketler tarafından Ripple veya XRP ile ilgili olarak gerçekleştirilen bir dizi eylemin en sonuncusu. Çarşamba günü, yatırım fonu Bitwise Asset Management, XRP varlıklarını tasfiye ettiğini açıklamıştı.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin