Ripple ve Compound fiyat analizi: XRP için sıradaki hamle ne olacak? COMP nereye gidiyor?
Ripple ve Compound fiyat analizi: XRP için sıradaki hamle ne olacak? COMP nereye gidiyor?

Ripple ve Compound fiyat analizi: XRP için sıradaki hamle ne olacak? COMP nereye gidiyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – XRP tarafından gösterilen 0,45 dolara doğru hareket, piyasadaki ayıların grafiklere müdahale etmesinden sonra hızla engellendi. COMP’un ise 300 dolar seviyesine düşeceği tahmin edildi, ancak aynı zamanda erken bir yükselişin tersine dönme işaretleri görülüyor.

XRP fiyat analizi

Saatlik grafiklerde XRP, düşüş eğilimi gösteren bir marubozu şamdanının oluşmasından sonra 0,45 dolar seviyesine doğru bir toparlanma kaydetti. Ancak ayılar kısa süre sonra piyasanın kontrolünü bir kez daha ele geçirdi. RSI, kısa bir yükselişten sonra aşırı satım bölgesini yeniden ziyaret etti. MACD’nin histogramı, Sinyal çizgisi hızlı hareket eden çizginin oldukça üzerine çıksa bile düşüş momentumunda bir düşüş olduğunu belirtti.

Ancak satın alma tarafında, şu anki direnç seviyesinin üzerinde bir hareketi garanti edecek bir ivme eksikliği var. Beklenmedik bir şekilde yukarı doğru bir kırılma durumunda, bir sonraki direnç seviyesi 0,5 dolar seviyesinde.

Compound (COMP) fiyat analizi

Satış tarafında ivme arttıkça Compound 412,3 dolarlık desteğini kaybetti. COMP, düne göre %25 düşüşle 340 dolar civarında işlem görüyor. Awesome Osilatör, kırmızı çubuklar yarı çizginin altına yükseldikçe düşüş ivmesi kaydetti. Uzatılmış bir düşüş durumunda bir sonraki destek seviyesi 300 dolarda bulunabilir.

Öte yandan Stokastik RSI, aşırı satım bölgesinde yükseliş eğilimi göstermenin eşiğinde olduğu için tahmininde iyimser. Mevcut seviyede bir geri dönüş, COMP’un 412,3 dolar işaretini tekrar ziyaret ettiğini görebilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin