Ripple teknolojisi, Hindistan'da pazar payının yarısını devralıyor
Ripple teknolojisi, Hindistan'da pazar payının yarısını devralıyor

Ripple teknolojisi, Hindistan’da pazar payının yarısını devralıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple’daki üst düzey yöneticilere göre şirket, Hindistan’daki pazar payının yüzde 50’sinden fazlasını devraldı. Artan sayıda şirket ya kendi ağına entegre oldu ya da aynı şekilde anlaşmalar imzaladı.

Ripple ürün yönetimi başkan yardımcısı Asheesh Birla, şirketin Hindistan’ın finansal şirketlerini bir an önce RippleNet’e katılmaya davet ettikleri açıklamasında bulunmuştu.

Birla, University of Pennsylvania’s Wharton Scale School tarafından düzenlenen bir panelde şöyle söyledi:

Dijital varlığın toplam tedarikinin yüzde 60’ına sahip olan XRP hızla büyüyor ve haftada bir anlaşmadan daha fazlasını yapıyor.

Hali hazırda artan sayıda anlaşmaya sahip olan Ripple, cep telefonu sağlayıcıları ve telekom şirketlerini de hedefliyor ve önümüzdeki beş yıl içinde ülkede daha fazla insanın telefonlarıyla bankalara yönlendirilmesini bekliyor.

Birla şu şekilde devam etti:

… Bunu Wells Fargo’ya geri götüreceğiz, ve Hindistan’a bizden daha iyi bir yol olmadığını göstereceğiz.

Ripple için bir engel

Birla ayrıca, şirketin karşılaştığı en büyük riskin, Ripple’ın düzenleyici bir ekip kurması nedeniyle gelecekteki müvekkillerinin düzenleyici denetimden geçmemesini sağlamak olduğunu belirtti.

Şirket CEO’su Brad Garlinghouse, sürekli olarak reddettiği bir güvenlik sistemi olduğunu iddia eden davalarla karşı karşıya bulunuyor. ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun XRP konusundaki belirsiz duruşu ile birleştiğinde, kullanıcılar şirkete daha fazla yatırım yapmak konusunda ihtiyatlı davranıyorlar.

Şimdiye kadar XRP fiyat performansı

Dijital para biriminin fiyatı son altı ayda oldukça daraldı ve ABD dolarına karşı yaklaşık yüzde 77 oranında değer kaybetti. 0900 GMT itibariyle yüzde 1.9 düşüşle 0.4471 dolar seviyesinde işlem görüyor.

Global Coin Report’a göre coinin mevcut değerinin 10 katı kadar bir potansiyeli var. Ripple, düşük fiyat ve gelecekteki potansiyeli nedeniyle piyasadaki diğer kripto para birimlerine kıyasla nispeten iyi bir yatırım fırsatı sunuyor.

XRP şu anda 17.60 milyar dolar değerinde ve piyasa sermayesi açısından üçüncü sırada yer alıyor.

bcfocus

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin