Ripple bu belgeleri halkın gözünden uzak tutmak istiyor
Ripple bu belgeleri halkın gözünden uzak tutmak istiyor

Ripple fiyatı Bitcoin karşısında dibi gördü: “XRP için yüzde 1000 artış kapıda” iddiası!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para endüstrisinin ana akımda en çok yer bulan aktörlerinden Ripple (XRP), 3 doları geçerek rekor kırdığı 2018 yılından bu yana beklenen yükselişi bir türlü gösteremiyor. Yatırımcı kitlesinin umutları yavaş azalırken son olarak XRP grafiğinde “ölüm ya da kalım” görünümü ortaya çıktığı ifade edildi.

Ripple fiyatı 2018’de 3,50 doların üzerindeydi

Aralık 2017’de Bitcoin 20.000 dolara ulaşarak rekor kırkarken XRP de emin adımlarla yükseliyordu. Çok kısa bir sürede yüzde 900 değer kazanan kripto para, 23 sentten 2,45 dolara ilerledi. 2018 senesinin ilk günlerinde de yükseliş durmadı ve altcoin 3,50 doları da kırmayı başardı. Sonrasında ise bugün bile devam eden bir ayı piyasasına girildi. Öyle ki gelinen noktada Ripple fiyatı tüm zamanlar rekorundan %97 daha düşük bir seviyede.

Bu çöküşlerden sonuncusu, Tether’in Ripple’ı devirerek piyasa değeri bakımından üçüncülük tacını elde etmesiyle sonuçlandı. Yatırımcı psikolojisine bakıldığında bunun büyük bir darbe olduğunu söyleyebiliriz zira Ripple çok uzun süredir hacim bakımından üçüncü sırada yer alıyordu. Bir listenin üçüncüsü ve dördüncüsü olmak, yatırımcı algısı bakımından gerçekten fark yaratabilen bir durum.

ripple, ripple yorum, ripple coin, ripple fiyat, ripple ne kadar, ripple grafik, ripple tl, ripple haberleri, xrp, xrp yorum, xrp usd, xrp fiyat, xrp grafik

XRP son çöküşle birlikte 2018 desteğine dokundu

Kara Perşembe adıyla anılan mart çöküşünden sonra değerini neredeyse ikiye katlamayı başaran kripto para birimi, BTC’ye karşı yeni dipler belirlemeye devam ediyor. Ancak bu durum sanıldığı kadar kötü olmayabilir. XRP/BTC’deki en son düşüş, Ripple’ı 2017 sonundaki tarihi rallisinden hemen önceki seviyeye geri götürdü.

Ripple geçmişte bu destek seviyesine düştükten sonra, yüzde 1000’in üzerinde bir artış görmüştü. Şimdi aynı durumun yeniden yaşanma ihtimali üzerinde duruluyor. Ripple’ın bu önemli destek noktasına dokunarak “ölüm kalım” görünümü sergilediği ifade ediliyor.

Varlığı çevreleyen kötü duygular ve yeni dip noktaları göz önüne alındığında, kripto para biriminin yakında böyle bir hamle gerçekleşmesi mucize olarak nitelendiriliyor. Ancak yine de mevcut görünümün olan bir geri dönüş için en iyi senaryolardan biri olduğunu da belirtelim.

ripple, ripple yorum, ripple coin, ripple fiyat, ripple ne kadar, ripple grafik, ripple tl, ripple haberleri, xrp, xrp yorum, xrp usd, xrp fiyat, xrp grafik

Olası bir ralliyi destekleyen bir diğer gösterge ise TD Sıralı göstergesi. Yukarıdaki grafikte detaylar görülebiliyor.

Bu arada ünlü bir CEO, Bitcoin fiyatı için boğa piyasasının başlayacağı tarihi tahmin etti. İlgili haberimize buradan ulaşabilirsiniz.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin