Ripple CEO'su, PayPal'ın kripto alanına girişini eleştirdi
Ripple CEO'su, PayPal'ın kripto alanına girişini eleştirdi

Ripple CEO’su, PayPal’ın kripto alanına girişini eleştirdi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple CEO’su, PayPal’ın kripto para birimine geçişinden dolayı hayal kırıklığına uğradığını söylüyor. Peki neden bu hayal kırıklığı.

PayPal’ın Bitcoin’e ve bazı kripto para birimlerine izin verişi, kripto para birimi topluluğu içinde bir coşkuya yol açsa da, ödeme devinin kripto para birimiyle ilgili yaklaşmakta olan hizmetlerine yönelik olarak eleştiriler de söz konusu. Bu eleştiriyi yapanlardan birisi Ripple CEO’su Brad Garlinghouse.

Hayal kırıklığı

21 Ekim’de yayınladığı bir tweet’te Garlinghouse, kripto para birimine PayPal’ın geçişini “hayal kırıklığına uğrattı” ifadeleri ile dile getiriyor.

“2 adım ileri, 1 adım geri … Bir ödeme öncüsünün buyum eğdiğini görmek harika. Ancak hayal kırıklığına uğratan bir durumun olduğu gözden kaçmamalı: Kriptonun bazı temel ilkeleri / faydaları reddediliyor.”

Anahtar olmadığı gibi para çekme de söz konusu değil

250 milyar dolarlık şirket olan PayPal desteklenen dijital varlıkların listesi arasında Bitcoin, Ether, Bitcoin Cash ve Litecoin’in olacağını açıkladı. Ancak listede XRP yer almıyor.

Bununla birlikte, PayPal’ın bu hamlesini kutlayan pek çok kişi öenmli bir ayrıntıyı gözden kaçırıyor gibi görünüyor.

PayPal kullanıcılarına kripto para varlıklarına özel bir anahtar sağlanmayacağı ortaya çıktı. Ayrıca, “PayPal üzerinden veya PayPal dışında” başka hesaplara kripto göndermek de imkansız.

Garlinghouse, bu sınırlamaların muhtemelen ABD’deki yasal belirsizlikle ilgili olduğunu düşünüyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin