Popüler web tarayıcısından heyecanlandıran kripto para ortaklığı geldi!
Popüler web tarayıcısından heyecanlandıran kripto para ortaklığı geldi!

Popüler web tarayıcısından heyecanlandıran kripto para ortaklığı geldi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler web tarayıcısı Opera, fiat-kripto onramp çözüm sağlayıcısı Simplex ile ortaklık kurdu.

Opera kullanıcıları tarayıcı içinde kripto satın alabilir

Ortaklık sayesinde Opera kullanıcıları, fiat seçeneklerini kullanarak kripto para birimleri satın alabilecek ve bunları tarayıcının cüzdanında saklayabilecek.

2014 yılında piyasaya sürüldüğünden bu yana Simplex, fiat-kripto onrampları için kripto borsaları, cüzdan sağlayıcıları ve finans kurumları ile çalıştı.

Lisanslı bir AB finans kurumu olan Simplex, kredi ve banka kartları gibi ödeme yöntemlerini kullanan küresel fiat onramp’ta ilk hareket edenlerden biriydi.

Ortaklık neden önemli ve Opera daha önce neler yaptı?

Ortaklık, milyonlarca yeni kullanıcı toplayan kripto pazarında fırsatlar aradığı dönemde ortaya çıkmasıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Aralık 2018’de Opera, Web yeteneklerini, dApp gezginini ve yerel kripto cüzdanlarını kullanıma sunan ilk tarayıcı olmuştu.

Şu anda tarayıcı, Ethereum (ETH), Bitcoin (BTC) ve Tron (TRX) olmak üzere üç blok zinciri ile uyumlu cüzdanları destekliyor.

380 milyondan fazla kullanıcısı olduğunu iddia eden bir tarayıcı için kripto rampasının, büyüme için bir katalizör olabileceği düşünülüyor.

Başka bir popüler tarayıcı olan Brave, yerel cüzdan desteğinin yanı sıra fiattan kriptoya onramp planları da sunuyor. Burada, tarayıcı içinde kripto para satın alma yeteneği, borsalara kaydolma ihtiyacını ortadan kaldırabilir ve kişisel cüzdanları yönetme deneyimini geliştirebilir.

cryptobriefing


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin