Altcoinler yeni zirvelere yükselirken Bitcoin boğaları bu seviyeleri yeniden ele geçirmeyi hedefliyor
Altcoinler yeni zirvelere yükselirken Bitcoin boğaları bu seviyeleri yeniden ele geçirmeyi hedefliyor

Popüler altcoin’deki güncelleme bu önemli netice ile sonuçlandı – işte ayrıntılar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Delphi adlı Tezos blok zincirinin en son güncellemesi, merkezi olmayan finans piyasasına girmek için akıllı sözleşme ücretlerini düşürdü.

Delphi, iki yıl içindeki dördüncü Tezos güncellemesi. Özellikle DeFi sektöründeki akıllı sözleşme ücretlerinde büyük bir düşüşü hedefleyen bir güncelleme. Teorik olarak, bu adım, geliştiricileri, daha pahalı rakiplerine tercih ederek, proof of stake odaklı blok zincirini geliştirmeye teşvik ediyor.

Gaz ücretleri azalacak

Blockchain’in Michelson yorumlayıcı kodundaki iyileştirmeler, gelişmiş zincir içi uygulamalarda daha karmaşık akıllı sözleşmelerin kullanılmasını sağlamak için gaz ücretlerini %75 oranında azaltacak.

Tıpkı Ethereum gibi, Tezos da işlemler ve ağ işlemleri için ödeme yapmak üzere gaz kullanıyor. Ancak Ethereum’dan farklı olarak Tezos’a doğrudan ücret ödemek için kullanılmaz. Gaz, uygulamaların ağ üzerinde çok fazla bilgi işlem gücü tüketmesini önlemek için bir sınırlayıcı görevi görür.

Tezos DeFi’nin peşinde

Duyuruya göre Delphi, depolama maliyetlerini de 4 kat azaltarak kilobayt başına 1 XTZ’den 0.25 XTZ’ye düşürdü.

Delphi’nin geliştiricileri, blok zincirinde DeFi, koleksiyon parçaları ve oyun gibi alanları hedefleyen yeni uygulamaları etkinleştirmek için güncellemenin çok önemli olduğunu ekledi.

LGO Group’un kurucu ortağı ve Bender Labs’ın kurucusu Hugo Renaudin, düzenli programın ve yükseltmelerin hızının özellikle çekici olduğunu belirterek, “Yükseltmenin avantajlarını, bu özel yükseltmenin getirdiği düşük gaz maliyetleriyle birleştirdiğinizde, Tezos, DeFi geliştirme için olgunlaşıyor” ifadelerini kullanıyor.

Son iki aydır çoğunlukla yatay işlem gören Tezos token fiyatlarından bu adıma çok az tepki geldi. Piyasa değeri grafiklerinde 19. sırada yer alan XTZ, şu anda geçen haftanın aynı dönemine göre ufak bir artışla 2.10 $’dan işlem görüyor.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin