XRP satıcıları harekete geçti – fiyat sert düştü
XRP satıcıları harekete geçti – fiyat sert düştü

Popüler altcoin bu borsada bir anda çakıldı – yine bir kaza mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber –  Ripple’ın XRP’si, Coinbase’de aniden % 30 düşerek hızla geriledi. Ripple’ın XRP fiyatı bugün ABD merkezli önde gelen kripto para borsası Coinbase’de önce arttı ve sonrasında ise hızla düştü.

Kripto para birimi, 2018 yılının Mayıs ayından bu yana ulaşmadığı bir fiyat olan 0,90 ABD Dolarının üzerine yükseldiğinden, neredeyse %30 oranında bir anda düşmesi borsa kullanıcılarını şaşırttı.

Coinbase’de ne oldu?

Görünüşe göre XRP fiyatındaki artış, yalnızca Coinbase kullanıcıları tarafından, önde gelen kripto para borsasının benzersiz seviyeleri görmesiyle katalize olmuş gibi görünüyor.

XRP için 0,90 ABD dolarına yükselen bir fiyat etiketi getiren bir taleple övünen Coinbase, diğer borsaların sunmadığı bir yüksek seviye teklif etti. Bitstamp ve Binance, artış sırasında yalnızca 0,79 ABD doları fiyattan işlem yapıyordu.

XRP, Coinbase’de çöktü

Coinbase’deki resmi durum sayfası, işlemlerin her zamanki gibi olduğunu belirtmesine rağmen, XRP’nin çökmesine neden olan temel sorunlar var gibi görünüyor. Örneğin Downdetector, borsada kripto para biriminin fiyatının hızlı bir şekilde düşmesine neden olan sorunlar olduğunu gösteriyor.

Bitcoin son zamanlarda bir rallinin tadını çıkarırken kripto para piyasası da gelişiyor. Analistler, Ripple’ın ilk yükselişine, geçen ayın sonlarında Bitstamp’a 50 milyon dolarlık XRP gönderen bir balina traderının neden olabileceğine dikkat çekiyorlar. Ripple, geçtiğimiz hafta %147 artışla fiyatta güçlü bir yükseliş yaşadı.

FOMO ve duyarlılık, genellikle fiyat artışları için itici güç olsa da, fiyatlar yükselirken tavsiye edilen bir tedbir unsuru elbetteki söz konusudur. Anonim yatırımcı cryptoSqueeze’in belirttiği gibi, XRP için fonlama oranı, önemli artış ve müteakip çöküşten önce negatife dönmüştü:

Çöküşe rağmen, Ripple bir hafta önceki fiyatından bu yana %136 oranında büyük bir artışla şu anda günlük işlem değerlerinde %55 artmış durumda.

coininsider


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin