Polychain, DeFi kredi protokolüne liderlik ediyor - işte ayrıntılar
Polychain, DeFi kredi protokolüne liderlik ediyor - işte ayrıntılar

Polychain, DeFi kredi protokolüne liderlik ediyor – işte ayrıntılar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Merkezi olmayan finans borç verme protokolü Greenwood, borçlular için faiz oranlarını optimize etme teklifinde Polychain Capital liderliğindeki bir fon toplama turunda 2 milyon dolar fon topladı.

Firma, The Block ile paylaşılan bir gönderide, diğer katılımcı yatırımcılar arasında Blockchain Capital, Robot Ventures ve Divergence Ventures’ı yer aldığını duyurdu.

Greenwood ayrıca, kripto ticaret şirketi Altonomy’nin kurucu ortağı Ricky Li ve Aave’nin kurucusu ve CEO’su Stani Kulechov’un DeFi borç verme protokolünden bireysel katkılar aldı.

Protokol ne sunuyor?

Greenwood’un şu anda faal olan ancak henüz denetlenmemiş olan V2 protokolünün 1. aşaması, hangi protokolün en düşük anlık yıllık yüzde oranına sahip olduğuna bağlı olarak, Ethereum’da Aave veya Compound’dan ödünç almak için bir dizi akıllı sözleşme sunuyor.

Amaç, kullanıcıların ve dApp’lerin faiz oranlarının hesaplamasını kendileri yapmadan en düşük faiz oranından DeFi aracılığıyla kripto varlıklarını ödünç almalarına izin vermektir.

Greenwood’un CEO’su Nathaniel Mendoza, yeni yükselen sermaye ile şirketin V2 protokolünün sonraki üç aşamasını oluşturmaya yardımcı olmak için ek personel almayı planladığını söyledi.

Firma duyuruda, “Bazı aşamalar geleneksel finansal araçları Ethereum’a taşıyacak, diğerleri ise yalnızca blockchain üzerinde mümkün olan yeni işlevsellik sunacak” dedi.

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin