Polkadot’un desteklediği platformdan fon başarısı
Polkadot’un desteklediği platformdan fon başarısı

Polkadot’un desteklediği platformdan fon başarısı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Polkadot ekosistemi için merkezi olmayan bir para piyasası protokolü olan Konomi Network, 5 milyon dolar topladı.

Zincirler arası kripto varlıklar için eksiksiz bir varlık yönetimi çözümü olan Konomi Network, bugün, Polkadot ekosisteminde kredilendirmeyi, ticareti ve varlık yönetimini iyileştirmek için ürün yol haritasını sunmak üzere üç yatırım turunda 5 milyon dolarlık bir fon topladığını duyurdu.

Toplanan fon

5 milyon dolarlık fon, Ethereum sanal makinesi ve akıllı sözleşme dağıtımı için destek sunarak, merkezi olmayan likidite takası sağlayacak ve bağımsız bir Konomi parachain’i başlatarak merkezi olmayan borç verme alanını ilerletmede Konomi’yi destekleyecek.

Fon toplamaya katkıda bulunan firmalar şunlar: Digital Finance Group (DFG), Amplifi, Blocksync, CMS, Crypto J, Double Peak, LD Capital, 4 Seasons, Dream Fund, BTX Capital, Coin98 Ventures, FBG Capital, Moonwhale, Titans Ventures, AU21 Capital, Genesis Block, Altonomy ve Zonff Partners.

Aktif bir yatırımcı ve DFG’nin kurucusu olan James Wo konu ile ilgili olarak şu açıklamayı yapıyor:

“DFG olarak Konomi’nin, birlikte çalışabilirlik yetenekleri ilerleyen dijital finansın temelini oluşturmasını sağlayacak Polkadot ekosistemine yönelik bu ihtiyacı karşılayacağına yürekten inanıyoruz.”

cryptoninjas


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin