Lider Bitcoin borsası Binance bu altcoin'i listeliyor
Lider Bitcoin borsası Binance bu altcoin'i listeliyor

OKEx CEO’sundan iddia: “Binance ‘şüpheli’ DeFi tokenlerini listeliyor!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

OKEx CEO’su Jay Hao, dev kripto para borsası Binance ve CEO’su Changpeng Zhao’ya belirli DeFi projelerine son zamanlarda verdiği destek için birtakım eleştirilerde bulundu.

Jay Hao: “Binance blok zinciri düşünüldüğü kadar merkezsiz değil.”

Binance Smart Chain veya BSC’nin oldukça merkezi olduğunu iddia eden Jay Hao, sistemleri sadece tek bir ekibin kontrol ettiğini belirtti. CEO’ya göre, BSC üzerine inşa edilen BakerySwap, yalnızca 12 saat sonra çökerek Çin’de ve başka yerlerde protestolara yol açtı. Daha önce OKEx, Binance CEO’su Zhao ve kurucu ortağı Yi He’yi platformlarının aceleci SUSHI listelemeleri nedeniyle kınamıştı.

Hao, Binance’in “kripto topluluğunun güvenine zarar veren ve DeFi’nin gerilemesine neden olan sorumsuz davranışını eleştirerek şu tweet’i attı:

Bu mali kayıplar Binance’e duyulan kör güvenin bir sonucudur. Yi He’nin BSC’deki projelerin tüm güvenlik denetimlerinden geçmesi gerektiğini iddia etmesine rağmen, BAKE listelendi ve Zhao’nun daha önce SushiSwap’te yaptığı gibi BakerySwap onay tweetini de silmesine neden oldu.

Dev borsa büyüme hamlelerini hız kesmeden sürdürüyor

Önde gelen kripto borsalarından biri olan Binance, son birkaç yıldır dünya çapındaki varlığını genişletiyor. Kripto borsası, genişleme stratejisinin bir parçası olarak dünya çapında birçok yerel işletmeyi satın aldı.

Daha önce İngiltere’deki yan kuruluşunun kendi kendini düzenleyen endüstri derneği İngiltere’ye katıldığını ve Avustralya kuruluşunun yerel fintech endüstrisi savunuculuk organı Fintech Avustralya’nın bir parçası olduğunu açıklayan Binance; Coinbase, Coin Shares, CryptoCompare, eToro ve Ripple’ın da dahil olduğu CryptoUK oluşumuna katıldı.

Bu arada eski HSBC CEO’su, Libra Networks LLC Genel Müdürü oldu. Ayrıntıları buradan okuyabilirsiniz.

coinnounce


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin