Ödeme devi Visa, kripto para ekibini güçlendiriyor!
Ödeme devi Visa, kripto para ekibini güçlendiriyor!

Ödeme devi Visa, kripto para ekibini güçlendiriyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Visa, kripto sistemi için önemli bir adım daha atıyor. Kripto ekibine liderlik etmesi için önemli bir iş alımı yapacak. Visa daha önce de kripto alanında gelişmek amacıyla stratejik hamleler gerçekleştirmişti.

Visa kripto paralara tepkili yaklaşmak yerine uyum sağlamak için çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak ödeme devi, kriptodan fiat dönüşümünü hızlandırmak için kart programı kapsamında dijital cüzdanlar ve kripto borsalarıyla ortaklık kurduğunu duyurdu. Şimdiye kadar sorunsuz bir şekilde ilerleyen şirket alanda gelişmeye devam ediyor.

Yakın tarihli bir iş listesi, şirketin “Director, Visa Crypto Ecosystem Readiness Lead” olarak başka bir kripto uzmanı aradığı anlaşıldı. Visa, aday için belirttiği özelliklerde son derece analitik, kripto para biriminde akıcı ve mükemmel bir problem çözücü olması gerektiğini belirtti.

Bu ofisle, kripto uzmanı, kripto ürünleri aracılığıyla şirket için yeni gelir akışları yaratmaktan ve büyütmekten, borsalar, cüzdanlar, NFT pazarları ve diğerleri gibi kripto platformları tarafından şirketin kartlarının kabulünü hızlandırmak için strateji geliştirmeden sorumlu olacak.

Visa kripto piyasasında güçleniyor!

Son aylarda ödeme devi, kripto para ekibini oluşturmaya devam ediyor.v Visa’nın başkan yardımcısı Oliver Jenkyn şunları söyledi:

Normal dünya ile kripto dünyası arasında bir çıkış ve önemli bir nokta olmak istiyoruz.

Belki de, ödeme şirketi yeni gelir fırsatları elde ederken, kripto kullanıcılarının dijital para birimlerini kolayca dönüştürebilecekleri ve harcayabilecekleri bir ortam sağlarken, kripto para endüstrisine bağlılığıyla önemli bir ilişki oluşturacak.

Mart ayında Visa, USDC stablecoin’i kabul etmeye başladığını duyurmuştu. Bu gelişme  kripto yerli ortaklarının, kullanıcıların kartları aracılığıyla harcamaları için fiat’a dönüşmesi gerekmediği anlamına geliyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin