Muharrem İnce’den kripto para vurgusu
Muharrem İnce’den kripto para vurgusu

Muharrem İnce’den kripto para vurgusu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin ve kripto paralar dünya gündemine girdiğinden beri siyasilerin de bu konuya ilgisiz kalmadığını görüyoruz.

Kimi siyasiler ya da yöneticiler Bitcoin ve kripto para birimlerine düşmanca bir tavır sergilerken, kimi siyasiler de konuyla ilgili olarak destekleyici bir yaklaşım içerisine giriyorlar.

Bugün kripto para alanıyla ilgili olarak destekleyici bir yaklaşım Memleket Hareketini başlatan Muharrem İnce’den geldi.

Muharrem İnce’den merkez bankası ve kripto para vurgusu

Muharrem İnce bugün ekibiyle birlikte Muş’a yaptığı ziyaret sırasında yaptığı açıklamada “Artık televizyon kanalları izlenmiyor, Youtube var. Sadece merkez bankası para basmıyor, kripto paralar var. Dünyada ve Türkiye’de her şey değişti ama Türkiye’de siyaset yapma biçimi değişmiyor.” ifadelerini kullandı.

İnce’nin özellikle merkez bankası ve kripto para vurgusunu değişim açısından örnek olarak kullanması dikkat çekti.

İnce yalnız değil

Son dönemde kripto paralara yapılan vurguda İnce yalnız değil.

Temmuz ayında Genç Parti’nin 5. Olağan Kongresi’nde bir konuşma yapan Cem Uzan, kripto paraların önmüzdeki yüz yılın bir para birimi olduğuna vurgu yaparak İzmir’i kripto paranın merkezi haline getirme sözünü vermişti.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin