Kripto para borsalarının hacmi Mart ayında üst üste ikinci ay 1 trilyon doları aştı
Kripto para borsalarının hacmi Mart ayında üst üste ikinci ay 1 trilyon doları aştı

Miami yöneticisinden Bitcoin ve kripto para açıklaması

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Belediye Başkanı Francis Suarez, “Her şey eşitse kazanacağımıza inandığımızdan emin olmak istiyoruz” dedi.

En çekici şehir

2017’den beri Miami belediye başkanı olarak görev yapan Francis Suarez, kripto ve blockchain endüstrisinde olanlar için şehri Amerika Birleşik Devletleri’ndeki en çekici hale getirmek istiyor.

Pazar günü Forbes ile yayınlanan bir röportajda Suarez, Miami’deki milletvekillerinin Florida’da kripto ve blok zinciri için düzenleyici teşvikleri teşvik etmek amacıyla Wyoming ve New York gibi kripto dostu alanların politikalarını araştırdıklarını söyledi.

Suarez, “[Miami] en ilerici kripto yasalarına sahip olduğumuzdan emin oluyor. Her şey eşitse kazanacağımıza inandığımızdan emin olmak istiyoruz. Yani, sadece oyun alanını eşitlemek istiyoruz. Kolayca değiştirilebilen yasalara dayanarak hiç kimsenin bize üstünlük sağlamadığından emin olmak istiyoruz. ”

Ekosistemi büyütmek

Belediye Başkanı Suarez, yarışı düzenleyici galip olarak diğer yetki alanlarındaki milletvekilleri arasındaki bir mücadele olarak tanımlamadı. Bunun yerine, Wyoming’e kripto şirketlerini çekmede “akıllı olduğu için tebrikler” sundu ancak “Amerika’daki ve dünyadaki her şehrin, teknoloji ekosistemini büyütmeye çalışması gerektiğini” ekledi.

Belediye başkanı, geçtiğimiz haftalarda Bitcoin (BTC) ve kripto hakkında birkaç yükseliş açıklamasında bulundu. Bu açıklamalarda Miami şehir çalışanlarının ABD doları yerine BTC ile ödeme almasına izin vermeyi düşünmesi de bulunuyor. Ayrıca Miami sakinlerinin yerel ücretler ve vergiler için kripto kullanarak ödeme yapmalarına izin vermenin yanı sıra şehrin bütçesinin bir kısmını Bitcoin’e yatırmayı önerdi.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin