Metaverse popüleri Sandbox, Sezon 2 hakkında bilgiler verdi

Metaverse popüleri Sandbox, Sezon 2 hakkında bilgiler verdi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Sanal evren günümüzün artık vazgeçilmez bir gerçeği. Bu evren içinde pek çok bireysel ve kurumsal yatırımcılar yer alıyor. Ayrıca şirketler yeni iş sahaları ve mağaza açmaktan geri durmuyor. Metaverse dediğimizde ise aklımıza öncelikle MANA geliyordu. Ancak son zamanlarda Sandbox, ciddi bir popülerlik kazandı. Yatırımcılar MANA yerine SAND tercihinde bulunuyor.

Metaverse’deki liderlerden biri olan The Sandbox, son birkaç ayda muazzam bir büyüme kaydetti. Büyüme sayesinde kendine ait olan varlık SAND önemli ilgi gördü.

Son olarak SAND, yen bir sezon 2 hakkında paylaşım yaptı. Çıkış tarihini ve Sezon 2’de gelen her şeyi açıklayan GameFi protokolü, bu büyümeyi yalnızca daha da yukarı itecek gibi görünüyor. Yine de, bu duyurunun etkisinin sadece oyuncuların listesine geldiğini belirtmekte fayda var.

Sandbox ve sezon 2

26 Şubat Cumartesi günü, uzun zamandır beklenen 2. Sezonun çıkış tarihi belli oldu. Ekip, sezonun 3 Mart’ta başlayacağını duyurdu. The Sandbox’tan yapılan bir güncelleme, 10.000 NFT koleksiyonundan Snoop Dogg avatarlarının oyunda oynanabileceğini ortaya koydu.

Ancak bu güncellemeler oyuncular için bir teşvik görevi. Ayrıca gelişmenin ekonomik etkisi küresel olarak SAND yatırımcılarını da etkiliyor.

Arsa satışları düşse de ilgi görmeye devam ediyor

Son zamanlarda Metaverse’e olan ilgi patlaması, azalan satışlara rağmen ortalama arazi oranlarının yükselmesine neden oldu.

Arazi oranları geçen ay ATH’lerini 10.449 dolardan vurdu. Ancak bu ay satılan arsa sayısı sadece 3.625’e düştü. The Sandbox, Kasım 2021’deki en yьksek seviyesinde bir ayda 16,5 binin üzerinde arsa sattı.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin