Kurumsal yatırımcıların satın aldığı 5 kripto para
Kurumsal yatırımcıların satın aldığı 5 kripto para

Flaş: Kurumsal yatırımcılar 5 kripto paraya akın etmeye başladı! Deli gibi yatırım yapıyorlar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dijital varlık yöneticisi CoinShares, geçen hafta kripto piyasasında yaşanan toparlanmaya birkaç büyük kripto varlık için önemli kurumsal yatırım girişlerinin eşlik ettiğini söyledi.

Peki hangi kripto paralar en çok kurumsal yatırımı alıyor?

Bitcoin coştu, Ethereum düştü

En son Digital Asset Fund Flows Weekly raporuna göre, piyasa değerine göre en büyük kripto para Bitcoin (BTC), geçen hafta kurumsal yatırımların en büyük payını aldı.

“Bitcoin, geçen hafta 71 milyon ABD doları ile girişlere öncülük etmeye devam ediyor. Bitcoin yatırım ürünlerindeki hacimler, geçen haftaki 3,4 milyar ABD dolarına kıyasla geçen hafta 1,8 milyar ABD doları ile düşük kaldı.”

Önde gelen akıllı sözleşme platformu Ethereum (ETH), geçen hafta kurumsal yatırımlarında 8,5 milyon dolar kaybederek art arda dokuzuncu haftasında çıkış yaşadı.

“Ethereum için yatırım ürünleri akışları, yatırımcıların toplam 280 milyon ABD doları tutarındaki 9. hafta çıkış dönemine girdikten sonra 8,5 milyon ABD doları çıkışla düşüş eğiliminde olduklarını gösteriyor…”

Ethereum’un rakipleri yükselişte

Ethereum rakipleri Solana (SOL), Polkadot (DOT), Terra (LUNA) ve Cardano (ADA) sırasıyla 2.4 milyon dolar, 2.2 milyon dolar, 1.4 milyon dolar ve 1.1 milyon dolar giriş gördü. Bu, LUNA için önemli kurumsal yatırımcı girişlerinin ilk haftasıydı.

Image

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin