Kripto topluluğunun umutları eski Bakkt CEO'su Kelly Loeffler'in Senato yarışını kaybetmesiyle suya düştü
Kripto topluluğunun umutları eski Bakkt CEO'su Kelly Loeffler'in Senato yarışını kaybetmesiyle suya düştü

Kripto topluluğunun umutları eski Bakkt CEO’su Kelly Loeffler’in Senato yarışını kaybetmesiyle suya düştü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para haber – Cumhuriyetçiyseniz harika bir zaman değil elbette. Ama Trumpçı bir Cumhuriyetçiyseniz daha da kötü bir zaman dilimi.

Yazının yazıldığı sırada Loeffler’ın Georgia Senatosu yarışında Demokrat Raphael Warnock’a koltuğunu kaybettiği tahmin ediliyordu.

Kripto için anlamı

Bu büyük bir haber. Bunun blockchain ve kripto para piyasası için ne anlama gelebileceğine odaklanalım.

Şimdi, Kelly Loeffler Ocak 2020’de tekrar atandığında, bu önemli bir atama olarak değerlendirildi. Loeffler’ın Intercontinental Exchange ve 2019’un en çok beklenen dijital varlık alım satım platformu Bakkt ile yaptığı çalışmalar göz önüne alındığında, çoğu kişi, işletmelerden, özellikle de büyük teknolojiden yana olacak kripto dostu bir Senatör beklemekte haklıydı.

Ancak, atanmasından sonraki aylar içinde Loeffler, STOK Yasası’nı ihlal ettikten sonra COVID-19 salgını üzerinden kâr sağlamakla suçlandı.

Onu Amerika Birleşik Devletleri’ndeki en zengin Senatör yapan net varlığı, herhangi bir gerçeği yatıştırmak için çok az şey yaptı. Sonra ne oldu? Kripto düzenlemeleri ve kripto politikaları, özellikle CFTC’yi denetleyen bir komite olan ABD Senato Tarım Komitesi’nde oturduğu için özellikle sarsıcı bir gelişme olarak arka koltukta kaldı.

Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu, kripto para birimleri söz konusu olduğunda önemli ölçüde düzenleyici gözetimden yararlanmaktadır. Heath Tarbert gibi “inovasyon dostu” Başkanlar kripto hakkında doğru şeyleri söylemeye devam ederken, gerçek ilerleme ve düzenleyici netlik hala eksik.

Farklı düşünenler de var

Aksine, bazıları eski Bakkt CEO’sunun Başkan Trump’ın gözüne girmek için büyük teknolojiye ve dolayısıyla adını verdiği sektöre karşı durduğunu savundu. Burada ayrıca Başkan Trump ve onun atadığı kişiler de belirtilmelidir. Geçen yıl düzenli olarak Bitcoin ve kripto para birimlerine karşı çıktılar.

Loeffler, onun yenilgisini öngören ana akım medya kuruluşlarının çoğuna rağmen, seçimi kabul etmemişti. Öyle olsa bile, Loeffler’ın daha fazla dayanması pek olası görünmüyordu. Bununla birlikte, ilginç olan şey, daha büyük kripto topluluğunun, sektöre geri dönmeyi seçmesi durumunda eski Senatörü nasıl karşılayacağıdır. Sonuçta hepimizin büyük umutları vardı, değil mi?

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin