Kripto para şirketi BlockFi yeni fonlama turunda 350 milyon dolar topladı
Kripto para şirketi BlockFi yeni fonlama turunda 350 milyon dolar topladı

Kripto para şirketi BlockFi yeni fonlama turunda 350 milyon dolar topladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para şirketi BlockFi; Tiger Global, Bain Capital Ventures ve Pomp Investments gibi önde gelen isimler tarafından yönetilen bir D Serisi fon toplama turu aracılığıyla 350 milyon dolar topladı. Firma, bu önemli miktarı yeni ürün sürümleri için kullanmayı planlıyor.

BlockFi nedir?

2017 yılında kurulan BlockFi, kendisini “kripto para birimleri ile geleneksel finans ve varlık yönetimi ürünleri arasında bir köprü kurmaya adanmış bir finansal hizmetler şirketi” olarak tanımlayan bir firma.

Bu haftanın başlarında şirket, Morgan Creek Digital, Valar Ventures, Paradigm, Kenetic gibi isimlerin 350 milyon dolar topladığı bir Series D bağış toplama turunun tamamlandığını duyurdu.

Yeni fon nasıl kullanılacak?

Şu anda değeri 3 milyar dolar olan yeni toplanan fonlar, “ürün paketinde daha fazla yenilik sağlayacak, yeni pazarlara açılımı hızlandıracak ve belirli satın alma fırsatları için sermaye sağlayacak.”

D Serisi’nden önce, şirket Ağustos 2020’de bir Seri C finansmanı tamamladı. Morgan Creek Digital’in kurucu ortağı ve ortağı Anthony Pompliano, o sırada 50 milyon ABD doları toplamanın yanı sıra BlockFi’nin yönetim kuruluna katıldı.

BlockFi CEO’su ve Kurucu Ortağı Zac Prince şunları söyledi:

“Dijital varlıkların finansın geleceği olduğuna dair inancımız, 2020’de yıldan yıla 10 kat büyüyen ve 2020’nin sonundan bu yana iki kattan fazla büyüyen müşteri tabanımız tarafından doğrulandı. Dijital varlıklar finansmanı demokratikleştirmeye devam edecek.”

Bu yazı ilk olarak Cryptopotato’da yayımlanmıştır.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin