SimpleFX
SimpleFX ve Kripto Para Haber

Kripto Para Haber ve SimpleFX cevaplıyor: Kripto para dünyasını 2018’de neler bekliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

2017 yılı, kuşkusuz kripto para birimlerinin yılı oldu. İlk ve en önemlisi, fiyatlarda keskin yükselişler deneyimledik. Bitcoin’in %1370’lik artışı her ne kadar etkileyici olsa da Litecoin’in (%5308), Ethereum’un (%9073) veya Ripple’ın (%35466) yanında mütevazı kaldı. Peki 2018’de bu sektörü neler bekliyor? SimpleFX ve Kripto Para Haber, bu sorunun cevabını veriyor.

SimpleFX
SimpleFX

Kripto para birimleri fark ediliyor ve ana akıma giriyor

İkincisi, ve muhtemelen daha önemlisi, kripto para birimlerinin fintech camiasının dışındaki insanlar tarafından fark edilmeye başlanması oldu.

Görünüşe göre bardağı taşıran noktaya ulaştık, kripto paralar bundan sonra kamu kurumları veya özel kurumlar tarafından görmezden gelinemiyorlar. Kripto para birimleri, ana akıma girmek zorunda. Ancak bunun mümkünatı büyük oranda hükümetler ve düzenleyici kurumlara bağlı.

İzlemek ve vergilendirmek çok zor

Kripto para birimleri, geleneksel bankacılık sistemine paralel olarak çalışıyor, dolayısıyla onları izlemek veya vergilendirmek daha da zorlaşıyor. Oldukça anlaşılabilir bir şekilde, hükümetlerin tepkileri son derece karmaşık. Bir tarafta, kripto para borsalarını ve ICO’ları yasaklayan Çin varken, diğer tarafta herkesin Bitcoin ile ödeme yapmasına izin veren Japonya var.

Kripto para birimleri için bu yılın nasıl geçeceği merak konusu. Karşımıza birçok yenilik çıkacağını biliyoruz; hatta bazılarının muhtemelen değeri düşecek ve sonra tamamen kaybolacaklar.

Büyük oyuncular da kaybolabilir mi?

Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Dash veya Ripple gibi büyük oyunculara gelince, kesinlikle burada kalmaya devam edecekler. Fiyatların dalgalanması ise sürecek. Neyse ki tecrübeli kripto para tüccarları, kripto para birimlerinin yukarı veya aşağı yönlü hareketlenmelerinde dahi, ne şekilde olursa olsun kâr edebileceklerini bilecekler.

Bunun yanı sıra, hükümetlerin yaklaşımlarındaki çeşitliliğin devam edeceği de aşikar. Yaklaşımı daha katı olan hükümetler, kripto para şirketlerini uzaklaştıracak; kabul edenler ve bu para birilmerine daha sıcak bakanlar ise onlardan fayda sağlayacak.

Para transferinde yeni bir soluk

Kripto para birimlerinin benimsenmesini sağlayan bir başka ayırt edici özelliği ise bireyler ve kurumlar arasında para transfer etmek için son derece uygun bir yol olması. Kripto paralar, geleneksel banka transferlerinin aksine düşük maliyetle ve gereksiz aracıları ortadan kaldırarak hız ve verimlilik sağlıyorlar.

SimpleFX müşterilerini bu yıl birçok yenilik bekliyor

Peki bu yıl, SimpleFX ve müşterilerini neler mi bekliyor? Vaatlerimizi basit tutarken geliştirmeye devam ediyoruz. Gündemimizdeki bir sonraki çalışma, masaüstü için tamamen yeni bir ticaret platformu başlatmak olacak. 2018, kripto para birimleri için müthiş bir yıl olmalı. Durumun nasıl gelişeceğine bakılmaksızın, karşınıza çıkacak tüm ticaret fırsatlarından yararlanabilmeniz için size yardımcı olacağız.

SimpleFX

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin